BRANDNOOZ BOX│NATURE GLANC BOX

pondělí, srpna 12, 2019

Ahoj krásky,

měla jsem báječnou možnost vyzkoušet speciální limitovanou edici Glanc boxu – Nature box. V něm najdete produkty značek, které vám budou jistě velmi dobře známé, ovšem s tím rozdílem, že jejich nejnovější produkty se nechaly inspirovat přírodou a šetrným přístupem k životnímu prostředí.

BRANDNOOZ BOX│NATURE GLANC BOX

Podle mě je to super. Už delší dobu pozoruji, že hodně firem a značek se snaží jít tou lepší zelenější cestou a ode mě za to mají rozhodně palec nahoru. Ani mě není lhostejné, co s naší planetou bude a tyhle produkty mě přesvědčily o tom, že celá takhle myšlenka a ekologičtější provedení má rozhodně smysl. Ale teď už k samotným produktům.

V balíku najdete přípravky určené především pro koupelnu a kuchyň. Moji pozornost si ihned získal Univerzální prací gel Surf Coconut Splash. Kokos miluju a v přípravcích na praní jsem se s ním snad ještě nikdy nesetkala. Kromě toho, že je gel dermatologicky testovaný, obsahuje i esenciální oleje a slibuje intenzivní vůni prádla ještě dlouho po vyprání. A představte si, že to tak skutečně je! Tenhle gel jsem si zamilovala a momentálně žádný jiný ani používat nechci. Ta vůně je neuvěřitelná! Nemusím k němu dávat ani žádnou aviváž a oblečení voní jak po vytažení z pračky, tak i po usušení na šňůře nebo v sušičce. Tohle se rozhodně povedlo!

V koupelně zůstanu a představím vám produkty určené pro hygienicky čistou a voňavou toaletu. K té vám dopomůže Sevent Generation WC čistič Pine & Sage, který je biologicky rozložitelný, neobsahuje barviva, syntetické parfémy a ani chlor. Také svěže voní a vůni ještě umocní Domestos WC blok power 5+ Tangerine. Díky němu ucítíte exotickou vůni mandarinky po každém spláchnutí. Samotný blok je vyroben z již použitých materiálů a on sám je dále recyklovatelný.

Z koupelny se přesunu do kuchyně a dám vám tipy na produkty, které jsem si velmi oblíbila. Tím nejpoužívanějším je u mě Cif Nature sprej Kuchyně. Mám ve zvyku po každém opláchnutí nádobí nebo úklidu celkově setřít produktem tohoto typu samotnou linku, nebo s ním vyčistit dřez. Obsahuje čistící látky na přírodní bázi, odstraňuje mastnotu a nečistoty. Dál mi skvěle slouží Seventh Generation Prostředek na mytí nádobí Levander & Mint. V něm nenajdete žádná barviva ani optické rozjasňovače. Je vyroben z rostlin a minerálů, vůně je získaná ze 100% esenciálních olejů a lahev je 100% recyklovatelná. A posledním přípravkem, který jsem v balíku našla, byly Sunlight AiO Nature tablety do myčky. Účinek je opravdu srovnatelný s jinými tabletami do myčky, možná, že bych řekla, že dokonce lepší. Nádobí bylo krásně umyté. Jediné, co byste mohly brát jako nedostatek (když se na to zadíváme bio očima), je to, že jsou tablety jednotlivě balené v plastovém obalu. U tablet, které jsem používala před nimi, bylo na krabici uvedeno, že se nemají rozbalovat a vložit do zásobníku myčky tak, jak je vyndáte z krabice, ale tady jsem nic takového nenašla. Takže jestli se obal také rozpustí, je to jedině dobře. 

BRANDNOOZ BOX│NATURE GLANC BOX

A to nejlepší nakonec – všechny zmíněné produkty najdete v boxu hned dvakrát! Takže si můžete udělat doma zásoby nebo se podělit třeba s maminkou, která produkty rozhodně také ocení.

Tenhle box se opravdu povedl a já díky němu našla produkty, které jsem zařadila do běžného úklidu u nás doma a hodlám je používat i v budoucnu.

A co vy? Zajímáte se i při úklidu a používání přípravků o jejich dopad na naši planetu?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Taky jsem z toho boxu nadšená, jen doma nemáme myčku, takže jsem tablety dávala kamarádce :) ale jinak ostatní super praktické věci, které se využijí v každé domácnosti :) A ten prací gel taky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Příště si ho také zkusím objednat, už dlouho nad tím uvažuji :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři