Redken Frizz Dismiss maska na vlasy

pátek, února 22, 2019

Ahoj krásky,
dnešní článek je určený pro všechny z vás, které chcete mít krásné, lesklé a uhlazené vlasy. I já spadám do této skupiny, ale vždycky jsem si myslela, že k tomu, abych měla vlasy hezky rovné, musím použít žehličku. Nemusím. Alespoň ne po použití produktu, o kterém vám dnes chci napsat. 

Ten zázrak má na svědomí značka Redken a konkrétní produkt se jmenuje Redken Frizz Dismiss. Jde o intenzivní masku na vlasy, která je vhodná pro kudrnaté a vlnité vlasy. Po jejím použití jsou vlasy uhlazené, chráněné před krepatěním vlivem vlhkosti a maska usnadňuje celkovou úpravu vlasů. 

Mezi další benefity masky patří:
  • zlepšení vzhledu vlasů
  • optimální hydratace
  • usměrňuje nepoddajné vlasy
  • usnadňuje tvarování účesu
  • regeneruje vlasová vlákna
  • udržuje vlasy hladké, zdravé a vyživené
Maska se v aplikaci nijak neliší od jiných masek. No, vlastně možná ano. Přijde mi o něco hutnější, než ostatní masky. Vypadá jako nějaký krém. Stačí ji nanést na umyté a vysušené vlasy a nechat působit 5-15 minut. Poté důkladně opláchnout. 

Redken Frizz Dismiss maska na vlasy

Masku jsem kupovala naslepo, ale o jejím účinku jsem neměla žádných pochyb. Už v minulosti jsem od značky Redken používala jednu řadu v podobě kondicionéru a šamponu (obzvlášť se šamponem jsem byla moc spokojená, byl to tento, tak se mrkněte Redken Extreme), a musím říct, že na vlasech to bylo sakra znát! V šedém kelímku s černým víčkem se ukrývá žlutá maska, která velmi příjemně a nevtíravě voní. Aplikuje se úplně jednoduše, jako všechny masky, ale řekla bych, že s vlasy "kamarádí" mnohém lépe. Vlasy ji do sebe totiž krásně nasají. Maska mi nezanechala na vlasech žádný bílý (v tomto případě žlutý) povlak, který by naznačoval, že na nich maska je. 

Ale pozor, teď to přijde. Výsledek mi sebral dech a nevěřila jsem svým očím. Tak nádherně uhlazené a lesklé vlasy jsem neměla už hodně dlouho! Ze zvědavosti jsem koukla na internet, jak masku hodnotily jiné slečny a z fotek před a po jsem se přesvědčila o tom, že tohle je další ze škatulky malých vlasových zázraků. Pro mě určitě. 

Pokud s vlasy stále bojujete a nedaří se vám je ukočírovat, vyzkoušejte tuto masku. Najdete ji například na webu Notino.cz.  Já jsem z ní nadšená a pokud jde o službu, jakou  mým vlasům poskytla, tak jsem maximálně spokojená. 

Používáte značku Redken? Co se vám osvědčilo na krepaté vlasy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 


You Might Also Like

1 komentářů

  1. Redken mám moc ráda :-) masku jsem od něj sice ještě nikdy neměla, ale měla jsem sérum 10v1 a bylo super.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři