Moje zkušenost s vlasovými produkty Aussie

pátek, února 08, 2019

Ahoj krásky,
na Instagramu jsem vás lákala na blížící se recenzi, která bude právě o vlasových produktech značky Aussie. Úplně si vzpomínám na tu dobu, na ten obrovský boom, kdy se tato značka vlasové kosmetiky dostala na pulty drogerií a recenzi na ně dělala snad každá druhá beauty blogerka. I já jsem sem jejich koupi plánovala, ale nějak mě odrazovalo právě to množství recenzí a to, jak se výrobky najednou staly tak profláknuté. Nerada chodím jako ovce se stádem, takže jsem ráda, že vám recenzi přináším až teď. O dost později. 

Jak už jsem se zmínila, nepřináším vám žádnou žhavou novinku. Celkově mi produkty docela dlouho ležely doma a já k nim stále hledala cestu. Ani nevím proč. Ty recenze, co jsem tenkrát četla, byly vesměs jen pozitivní, ale měla jsem v oblibě své osvědčené produkty na vlasy, se kterými jsem byla nad míru spokojená a tak možná právě proto jsem se nechtěla pouštět do ničeho nového. Každopádně, zkoušení nových věcí je na blogu o kosmetice asi to nejdůležitější :D Takže jsem se jednoho dne odhodlala a začala produkty testovat.

Moje zkušenost s vlasovými produkty Aussie

Jako první jsem se vrhla na Aussie Repair Miracle tří minutovou intenzivní masku určenou pro velmi poškozené vlasy. Myslím si, že tohle byl právě jeden z top produktů, ze kterých šla většina do kolen. Obsahuje mátu, která vlasy zjemní, hydratuje, propůjčí jim lesk, hebkost, pružnost a krásnou vůní. Součástí je také australská meduňka a jak už je patrné z názvu, vlasy by měly měly projít výraznou proměnou už po pouhých třech minutách. 

Na začátek ještě musím napsat, že aktuálně má maska nové balení. Já mám ještě to staré. Jak jsem psala, masku mám doma už delší dobu (ale ne zas tak dlouho, aby byla nějaká špatná, to zas ne). Hned na rovinu říkám, že použití přípravku na způsob masky je na dvě věci. Vlasy jsem po ní měla hodně mastné, i když jsem je poté dostatečně vymyla. Po uschnutí byly zplihlé, působily unaveně a vůbec ne, jako bych si je právě umyla. Při dalším použití jsem na to šla jinak. Masku jsem použila pouze jako kondicionér. Nanesla jsem ji pouze do délek, vmasírovala a opláchla. Výsledek? Super! Vlasy byly krásně jemné, šly snadno rozčesat a byly hladké. Jen nemůžu přijít té vůni. Bylinky mám ráda, z meduňky jsem běžně doma vařila čaj, s mátou jsem taky za dobře, ale tohle není úplně můj šálek kávy. 

Moje zkušenost s vlasovými produkty Aussie

Druhým výrobkem, který doma mám, je Aussie Beach Mate sprej pro efekt plážových vln. K výrobkům tohoto typu jsem byla docela skeptická, ale o jejich funkčnosti mě přesvědčil sprej od Dermacolu, který je určen ke stejnému účelu - vytvoření sexy plážových vln. Jo, a taky úžasně voněl!

Tento sprej má vlasům dodat nedbalý sexy vzhled plážových vln, díky extraktu z australských řas má vlasy vyživit a slibuje také fixaci účesu a matný vzhled. Narovinu říkám, že tenhle přípravek pro mě byl velkým zklamáním. V návodu, jak vytvořit vlny, stojí, že máte sprej na vlasy nastříkat ve vzdálenosti 30 cm, vlasy pomačkat a vytvarovat tak vlny. Ať jsem mačkala, jak jsem mačkala, vlasy jsem měla jen mokré a stále rovné jako dráty. Žádná vlna, nic. A taková třešinka na dortu - vlasy byly slané. Navíc jsem po použití spreje měla úplně stejný pocit, jako když vylezete z moře. Vlasy plné soli, těžké, hrubé na dotek, po uschnutí taky. Takže za mě ne. Když vlny, tak klasicky kulmou. I ty plážové. 

Co vy a produkty značky Aussie? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak týden zpátky jsem se na tuto masku dívala. Abych pravdu řekla, tak jsem teď ráda, že jsem si ji nevzala :D.
    Každopádně sprej pro efekt plážových vln doma mám, ale měla jsem z něj stejné pocity, jako ty. Vlasy se mi zdály i mastné a nepěkné.
    Jediné, co mi vyhovuje, tak je jejich kondicionér Aussie Repair Miracle a ten mi vyhovuje. Vlasy jsou po něm hebké a lesklé. No a té vůně se nemohu nabažit. :)
    Jinak naprosto skvělý článek.

    OdpovědětVymazat
  2. znám, a nějakou zkušenost taky mám, ale momentálně mám jiné favority. :) teď momentálně produkty vlasové řady Insight na suché vlasy :-) vlasům dodají výživu, vláhu a nezatíží je. :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři