NUXE Huile Prodigieuse multifunkční suchý olej na tělo, pleť a vlasy

čtvrtek, ledna 03, 2019

Ahoj krásky,
během několika následujících týdnů očekávejte jednu recenzi za druhou :D Pomalu se totiž pouštím do recenzování veškeré kosmetiky, kterou jsem našla pod vánočním stromečkem. Začnu výrobkem, na který jsem se moc těšila a který jsem měla na wishlistu už pěkně dlouhou dobu. Všude jsem na něj četla spoustu pozitivních ohlasů a tak jsem si řekla, že si olej nadělím právě na Vánoce. Z webu Notino.cz jsem si ho objednala už koncem listopadu a nebudu vám lhát, několikrát už mě napadlo, že ho začnu používat hned. A o čem že bude vlastně řeč? O multifunkčním suchém oleji Huile Prodigieuse od NUXE

NUXE Huile Prodigieuse multifunkční suchý olej na tělo, pleť a vlasy

Co se týče olejů, tak jsem jejich milovník. V tělové kosmetice je mám obzvlášť ráda a ve vlasové jakbysmet. Pojďte si ale přečíst, co že je tenhle olejový zázrak vůbec zač. Jedná se o produkt obsahující vzácné přírodní oleje a je tak ideální pro hloubkové vyživení obličeje, těla i vlasů. Dodává hebkost, výživu, jedinečnou vůni, o kterou se postaral květ pomerančovníku, magnolie, vanilky a dřeva. Navíc se olej rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty

Těch vzácných olejů s blahodárnými účinky se v elegantní skleněné lahvičce ukrývá hned několik:

  • olej tsubaki - vyživuje a chrání (jedná se o olej z japonské kamélie)
  • čajovníkový olej - skvělý pro hydrataci
  • olej z boráků - působí proti vráskám
  • olej z lískových ořechů - pro zklidnění pleti
  • mandlový olej
  • arganový olej
  • 2 typy vitamínu E - působí jako antioxidanty
Já olej nepoužívám nijak pravidelně, spíš podle potřeby, nebo když na něj mám prostě náladu. Na obličej ho můžete aplikovat klidně každý den. Díky rozprašovači je to snadné. Stříknete a rozetřete (ideální je od středu obličeje směrem ven)

NUXE Huile Prodigieuse multifunkční suchý olej na tělo, pleť a vlasy

Když se zaměřím na vlasy, tak tam se olej nejvíce osvědčil na suché konečky. Momentálně nechávám vlasy růst, aby mi šel z čeho udělat účes na svatbu. Užívám i nějaké doplňky stravy (o nich příště), ale s konečky to tedy olej opravdu umí. Nanáším do suchých délek/konečků taky podle potřeby. Dá se použít i jako maska. 

O použití na tělo asi nemusím mluvit. Ve všech případech se olej okamžitě vstřebává, nezanechává žádný pocit mastnoty, nejsem po něm lesklá, příjemně květinově voní a pokožka je heboučká jak dětská prdelka.

Já jsem u značky NUXE přišla do styku pouze s tímto olejem, ale když jsem trošku zapátrala, tak značka nabízí širokou škálu produktů (nejen) v péči o tělo. A pozor. Na své si přijdou i muži. Mě kromě řady Prodigieux zaujala i medová řada Reve De Miel, na kterou bych se moc ráda podívala důkladně. Tak třeba se mi během roku poštěstí :)

Závěrem k oleji. Mám 100 ml balení, které jsem kupovala v akci, lehce přes 500,- Kč. Na Notinu je na něj hodně často sleva, nebo můžete sáhnout po menší verzi. Každopádně, pokud jste milovníci olejů, tak tohle je věc, kterou prostě nejde nemilovat. A když jsme u těch slev, na webu najdete spoustu akcí na produkty z kategorie scin care nebo dekorativní kosmetiky, tak se mrkněte.

Znáte olej nebo jiný z produktů značky NUXE?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Chci si koupit něco lepšího na tělo, takže konečně půjdu do Nuxe :)

    BLOG Život s kojencem

    OdpovědětVymazat
  2. Během pár dní na olej čtu asi třetí recenzi a fakt si ho už i já musím pořídit :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři