TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY

neděle, listopadu 18, 2018

Ahoj krásky,
protože se Vánoce kvapem blíží, rozhodla jsem se, že vám sestavím takový wishlist s tipy na dárky, ať už pro vašeho přítele, maminku nebo kamarádku. Letos se musím pochválit. K dnešnímu dni už mám všechny dárky koupené, jen čekám na posledních pár drobností a pak si hodlám užívat tu veškerou vánoční atmosféru a doufám, že i pohodu. Do obrázku jsem vložila ty věci, se kterými jsem už v budoucnu u svých nejbližších sklidila velký úspěch, tak třeba někoho z vás inspiruji a vyřeší vám to některý z vánočních dárků :) 

Moc hezkým dárkem jsou fotoobrazy nebo cokoliv jiného z fotografií. Sama jsem jednu dobu prarodičům pravidelně nechávala dělat kalendář s fotkami mě a mojí sestry. Já určitě plánuji udělat nějaký fotoobraz, který by byl ve velkém formátu a ozdobil by nám prázdnou zeď nad sedačkou v obývacím pokoji. Myslela jsem si, že nás nechám někde nafotit, ale teď počkám až na fotky ze svatby. 

Jestli v rodině nebo ve svém okolí máte někoho, o kom víte, že si rád udělá chvilku pro sebe, tak je knížka jasnou volbou. I já se ke čtení v posledních týdnech vrátila a moc mě to baví, proto i na mém vánočním wishlistu nesměla jedna chybět. 

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY

Vůně je sázka na jistotu, jen to chce o dotyčném alespoň trošku vědět, jaké vůně upřednostňuje, abyste nekoupili zajíce v pytli. Já bych pod vánočním stromečkem jeden kousek moc ráda viděla, ale přítele o ni tento rok ošidím. Během posledních měsíců se mu tu sešlo tolik vůní, že má tak na dva roky vystaráno. A teď je úplně skvělá příležitost na koupi nějaké vůně, protože na Notino.cz v těchto dnech probíhá Black Friday!

Svíčky Yankee Candle budou taky ta správná volba, ať už se rozhodnete pro malé vosky do aroma lampy, votivní svíčky nebo svíčky různých velikostí ve skle. Kromě toho, že svíčky provoní po zapálení celý byt, stihnou ještě v celistvém stavu krásně provonět balíček/dárek. 

Jakmile jsem někde na internetu uviděla nahřívacího plyšáka do mikrovlnky, o jednom dárku pro naši Magdalenku jsem měla jasno. Upřímně vám říkám, že i teď by mě snad takový dárek potěšil :D 

S čím tedy zkušenost nemám, ale moc se mi líbí, jsou tyto dřevěné hodinky. O dřevěných motýlcích, kteří jsou ozdobou nejednoho muže či ženicha, jste už určitě slyšely. Tohle je moc pěkný a originální dárek pro některého z mužského osazenstva.

Jestli máte v rodině nějakého vyznavače zdravého životního stylu, tak určitě mrkněte po některém z tubusu od Mixit. Já jednou na Vánoce od přítele dostala tubus i s miskou a lžící, a letos mám pro něj namíchaný tubus zase já. Tak doufám, že mu bude chutnat :) 

Co se mi taky osvědčilo, jsou trička. U přítele jsem vždy sáhla po nějakém značkovém, máma se zase spokojila s tričky z různých butiků, protože za tu cenu, co stálo tričko pro přítele, měla ona tři :D. Myslím si, že když vyberete nějaké, na kterých by nebyly nějaké postavičky nebo tričko nebude poseté flitry od vrchu až dolů, určitě je také ocení. 

Ponožky. Největší kýč Vánoce ale zároveň i dárek, o kterém můžu na 100% říct, že je to i dárek ze všech nejvděčnější. Vidím to u nás doma. Ponožky se tady ztrácí v jednom kuse, vynosí se a tak doplnit šuplík o několik dalších párů není nikdy na škodu. 

A nakonec jsou tu dárkové vouchery. Těmi jsme rodinu obdarovali loni a dárky jsme měly tím pádem vyřešeny. Je jasný, že někomu, kdo má strach z výšek, asi nebudete dávat seskok padákem, ale welness pobytu nebo nějaký jiný zážitek budou určitě moc fajn :) 

Doufám, že těmito tipy někoho inspiruji. Klidně mi napište, co se třeba osvědčilo vám :) Budu se těšit!
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Skvělé tipy! Já osobně mám ponožky jako dárek hodně ráda a rozhodně mne neurazí! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Letos jsem pro dva členy mé rodiny koupila svíčky, hihi.. :-) ale od jiné značky, než je YC.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři