DERMACOL COLLAGEN+

úterý, listopadu 20, 2018

Ahoj krásky, 
na Instagramu jsem vás nalákala na aktuální novinky, které si pro nás přichystal Dermacol. Řeknu vám, že tato řada mi udělala skutečně radost. Proč? Protože je určená především těm z nás, kterým už bylo 25 a díky obsahu kolagenu je ideální kosmetickou péčí a důležitou prevencí před snižováním produkce kolagenu v kůži. S přibývajícím věkem totiž kolagenová vlákna ztrácí svoji elasticitu a tak je třeba tuto funkci pomáhat doplňovat. No a přesně k tomu je určená nová řada pečující kosmetiky Collagen+.

DERMACOL COLLAGEN+

Samotná řada mě oslovila už pouhým balením. Vše je laděno do pudrově růžové a nějak z toho jde poznat, že kosmetika nebude určená například ženám 40+, takže za mě super. Čím jsem starší, tím víc si začínám uvědomovat, jak důležitá je péče o pleť, pokud bych za pár let nechtěla vypadat jak zeschlá švestka. Kompletní řada obsahuje čtyři produkty a já vám ke každému z nich napíšu pár řádků.

Intenzivní omlazující denní krém
Pro mě to byl miláček na první pohled. Krásné skleněné balení s růžovým víčkem, pod ním ochranné víčko a ve skleničce krém, který je gelovo krémové konzistence, ale přiklání se to víc k tomu krému. Není to úplný gelík jako třeba krém z řady Black Magic. Řekla bych, že tato konzistence u krému Collagen+ mi snad vyhovuje ještě víc. Vůně krému je úžasná! Příjemně nasládlá, žádný chemický koktejl. Překvapilo mě, jak skvělý je krém na pleti. Téměř hned se vstřebá a pleť zanechá příjemně matnou. Žádná mastnota, nechtěný lesk, prostě nic, jen super pocit. Ukrývá v sobě vysoký obsah kolagenu, extrakt z mořských řas a SPF 10. Zatím jsem krémy zkoušela jen pár dnů, abych vám o nich co nejdřív mohla napsat, ale prozatím si je schovám, až vypotřebuji krém z již zmiňované černé řady Black Magic. 

DERMACOL COLLAGEN+

DERMACOL COLLAGEN+

Intenzivní omlazující noční krém
Noční krémy mám snad ještě raději, než ty denní. Líbí se mi na nich, že jsou to takový noční dříči, kdy se o naši pleť starají v noci během spánku. Tady ten má za úkol redukovat hluboké vrásky, pleť vypnout, zjemnit a hydratovat. Konzistencí ani vůní se od denní varianty nijak neliší. Oba krémy určitě stojí za vyzkoušení. Za sebe můžu říct, že jsem asi našla ty krémy, které mě budou doprovázet ještě nějaký ten pátek, protože mi vyhovují opravdu po všech stránkách. 

Intenzivní omlazující krém na oči a rty
Stejný produkt, pouze z jiné řady, jsem už kdysi měla, ale tak nějak jsem ho "neuměla" používat. Asi si říkáte, co může být těžkého na namazání krému v oblasti očí a rtů že? :D Já vám nevím, prostě jsem raději vždycky sáhla po krému, natřela jsem s ním celý obličej a tím to pro mě skončilo. Snažím se ale poctivě využívat i tento přípravek, protože vrásky okolo rtů nebo očí pro mě už teď představují velkého strašáka. 

DERMACOL COLLAGEN+

Intenzivní omlazující maska
A voňavá tečka nakonec. Jestli si rády dopřejete nějakou masku, hodíte si nohy nahoru a jednoduše vypnete, tak takhle maska vám k celkovému relaxu jedině přispěje. Nemluvě o tom, jak příjemná a hebká pleť po ní je. Balení je na dvě použití. 

DERMACOL COLLAGEN+

Jak už jsem nakousla na začátku, řada se mi velmi líbí a moc mi vyhovuje! Doufám, že s ní předejdu nechtěné ztrátě elasticity a že i za pár let budu vypadat jako mladice :D

Líbí se vám tyto novinky? Jaký krém používáte vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jedu teď v olejíčkách a séru od Renovality, ale tímhle příspěvkem jsi mě teda sakra nalákala! Vypadá to skvěle, včetně obalu 😏😇

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se zase chystám na Renovality :D Tak jsem zvědavá, jestli na mě budou produkty působit stejně blahodárně, jako na většinu spokojených spotřebitelů :)

      Vymazat
  2. Tahle řada jde zatím mimo mě :) ale mamka nějaké produkty z téhle, ale i jiné řady určené pro zralejší pleť má a vychvaluje si je :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři