CHRISTMAS WISHLIST

neděle, listopadu 11, 2018

Ahoj krásky,
jeden ze článků, o který jste měly zájem, byl i můj vánoční wishlist. Jejich vytváření mě moc baví a odškrtávání věcí z něj ještě víc. Jsou to takové malé cíle, které jsou zároveň i radostí. Jsem moc ráda, že z narozeninového wishlistu už mám téměř vše a tak pro mě bylo docela obtížné najít věci, které by moji existenci na tomto světě mohly ještě víc zpříjemnit. Každopádně jsem je našla a tady jsou :) 


I když jsem si svoji vysněnou vůni už pořídila, začala jsem po prvním přivonění toužit po další. Společně s vůní mi totiž přišel vzorek vůně Black Opium od Yves Saint Laurent. Flakon vypadá dokonale a ta vůně je naprosto luxusní! Kořeněná, těžší, na podzim i zimu naprostý ideál. I když bych ji nedostala jako dárek, určitě si ji postupem času pořídím sama. Klasicky na Notino.cz, kde je vůně v různých velikostech a přijde mi, že tato vůně je ve slevě snad pořád, nebo alespoň každou chvíli. A jestli třeba vaše maminka nebo kdokoliv jiný z ženského osazenstva touží po této vůni, nebo má rád vůni s podobným složením, určitě se mrkněte i na dárkovou sadu Black Opium, ze které luxus přímo čiší. Já ji najít pod stromečkem, tak skáču dva metry vysoko. 

Právě jednu z knížek, kterou jsem chtěla, jsem na narozeniny dostala, takže jsem se hned po jejím přečtení koukala po další, která by mě mohla zaujmout. Tatér z Osvětimi se četl sám. Za večer jsem byla schopná přečíst i několik kapitol, ale zároveň jsem nechtěla mít knížku rychle přečtenou. Těšila jsem se na večer, až s ní budu moct ulehnout do postele a začíst se do příběhu z doby, kdy krutost, ponižování, ubližování a ztráta důstojnosti byly na denním pořádku. Ze stejného prostředí je i knížka V šedých tónech, takže doufám, že ji pod stromečkem najdu a na chvíli budu mít po večerech o zábavu postaráno. 

Dlouho sháním kabát, který by byl barevně podobný tomu, který vidíte na fotce. Když už jsem na nějaký narazila, vždycky jsem na něm našla něco, co mi na něm příliš nesedělo a tak mi nezbývá nic jiného, než hledat a doufat, že najdu ten pravý. 

Hodinky jsem měla i na předchozím, narozeninovém, wishlistu, ale pořád jsem nenašla ty, které bych si pořídila. Možná, že bych byla radši, aby mi je někdo koupil a já si tak nemohla vybírat, protože jich mám různě po záložkách plno a vybrat jen jedny je pro mě nadlidský výkon. 

Budu se opakovat, ať už věci na Vánoce dostanu, nebo ne, časem si nimi radost udělám tak jako tak :)

Co si přejete na Vánoce vy?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Vůně Black Opium bych ráda měla taky, ale asi si jí pořídím sama, knihy nejraději půjčuji v knihovně, hodinky mám nedávno nové, kabátek mám dost podobný z Vinted. Jinak moc pěkné :--)

    https://monalisabeautyeri.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Já taky hledala na Vinted, ale právě jsem nenašla žádný, který by mě úplně uspokojil :(

      Vymazat
  2. Ten parfém Black Opium miluji!! A kabátek je krásný :-) nějaký podobný bych si taky chtěla asi pořídit. Ale zatím jsem žádný nenašla, který by splnil mé požadavky. Tak mi nezbývá nic jiného, než hledat dál. Snad brzy bude mé hledání úspěšné. Bylo by super, kdyby se tak stalo, než skončí zima :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři