Trendy letošního podzimu v obuvi

středa, října 31, 2018

Ahoj krásky,
nemůžu si pomoct, ale u té obuvi ještě nějakou chvíli zůstanu. Začínám zjišťovat, že podzim je pro mě období, kdy se mi boty nakupují nejlépe. Moc mě neužije na pořizování nějakých letních sandálků apod., ale již v minulém článku zmiňovaná perka nebo nejrůznější tenisky, a to je pro mě na podzim to pravé!

Při třídění svého botníku jsem přišla na to, že nejvíc místa v něm zabírají tenisky. Ono se není ani čemu divit. Na procházku ke kočárku bych nejspíš v nějakých botičkách na podpatku dlouho nevydržela a tak jsou tenisky, nebo jiné sportovní boty, jasnou volbou. Dál mi v něm nechybí ani nějaké letní sandálky, klasicky žabky, pantofle, ve kterých chodím jen dolů ke dveřím, když zazvoní pošťačka :D a pokud jde o zimní boty, tak ty vlastním pouze jedny a to vysoké černé kozačky pod kolena. Podzimní boty mám všeho všudy troje. Jedny černé kotníkové kozačky na vysokém silném podpatku, vysoké černé kozačky, které sahají až do poloviny stehen a perka, která jsem vám ukazovala v minulém článku. Nějak jsem ale zatoužila ještě po jednom typu obuvi, který se na podzim skvěle hodí. 
Pokud jde o nějaké podzimní trendy, tak mi přijde, že se na podzim příliš nemění a prakticky se každý rok v tomto období nosí to samé. Určitě to jsou tenisky, kotníková obuv, mokasíny, šněrovací polobotky, kotníková obuv, kozačky, ale také lodičky, které jsou nepostradatelným kouskem všech elegantních dam. Já lodičky pro běžné nošení příliš nevyhledávám, ale zálusk mám na jiný druh obuvi. Takové boty můžete najít po kliknutí na následující odkaz: https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine/kotnikova-obuv.html

Už hrozně dlouho koukám po tzv. "traktorkách". Do oka mi padly jedny z webu www.eobuv.cz a hodně o nich přemýšlím. Té hořčicové barvy je všude plno a já se ani nedivím, na podzim je skvělá a moc se mi líbí. Na druhou stranu si říkám, jestli nebude lepší sáhnout po nějaké klasice a zvolit boty stejného typu a provedení, pouze v černé barvě. Co myslíte vy? Pokud taky sháníte podzimní boty, tak určitě mrkněte na web. Najdete tam nepřeberné množství této turistické obuvi, ale i jiné, která se na podzim skvěle hodí! 

Určitě mi napište, jaké byste zvolily vy :) 
Budu se těšit na vaše komentáře!
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Minulý rok jsem si pořídila pravé farmářky :) už se těším, jak je letos znovu vytáhnu ven.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři