NYX Lip Lingerie 14 Confident

pátek, října 12, 2018

Ahoj krásky,
produkt z dnešní recenze vám asi nemusím nijak dlouze představovat. Rtěnky řady Lingerie jsou jedním z nejprofláknutějších produktů od značky NYX Professional Makeup a já jsem si právě na jednu brousila zuby. Neměla jsem vybraný přímo odstín, který bych chtěla vyzkoušet. Rtěnky mě zajímaly celkově, především tedy pro své vlastnosti, protože mi bylo jasné, že si tu oblibu u nejrůznějších blogerek, youtuberek, ale i obyčejných uživatelek musely něčím získat. 

NYX Lingerie 14 Confident

Moje smůla je ta, že žiju v malém městě, kde rozhodně žádný obchod, kde by se nabízela kosmetika NYX, není. S Magdalenkou se teď někam do většího města také moc nedostanu, takže jedna z nejreálnějších možností, jak si rtěnku opatřit, byla přes internet. Využila jsem toho, že značku NYX nabízí na svém eshopu i Notino.cz, takže jsem jednou rtěnkou obohatila svůj nákup. 

Docela mě mrzelo, že v nabídce jsem našla převážně tmavší odstíny, vhodné spíš na podzim. Na druhou stranu, podzim miluju a takové ty tmavší looky, nebo alespoň podzimně laděné rty, mám moc ráda. Z nabízených odstínů mi byl nejsympatičtější odstín č. 14 s názvem Confident. Jedná se o tmavší rtěnku laděnou do fialové s kapkou šedé. Úplně ji na sobě vidím, doplněnou o černé kalhoty, nějaký šedý oversize svetr a koženou bundu :D Ale zpátky ke rtěnce...

NYX Lip Lingerie 14 Confident

NYX Lip Lingerie 14 Confident

Jak už jsem říkala, zajímalo mě, jaké má rtěnka vlastnosti. Jak můžete vidět, rtěnka se nachází v úzké průhledné tubičce s černým nápisem (přiznávám, že font mě ke koupi lákal už delší dobu :D), takže krásně vidíte, jaký odstín se ukrývá uvnitř. Tubu uzavírá černý aplikátor, kdy štěteček není ničím zvláštní. Klasický zkosený, jaký má snad každý druhý lesk. Co mě mile překvapilo, bylo to, že rtěnka má matný finish, prostě je matná. S aplikátorem se pracuje velmi dobře, jdou s ním hezky vykreslit rty a samotná barva/rtěnka je velmi dobře pigmentovaná. Co se mi hodně líbí, je to, že si s ní docela můžete i korigovat sytost odstínu. U odstínů do fialova mám vždy strach, aby nedělaly fleky. Tady se žádná katastrofa nekonala. Všude rovnoměrná krásná a sytá barva! Asi jedinou nevýhodou je to, že jako velká část matných rtěnek, i tato má tendenci rty vysušovat. Doporučuji pod ně rty přetřít EOSem, nebo nějakým jiným balzámem. Vím, že NYX nabízí přímo nějaký primer pod tento typ rtěnek, ale myslím si, že v porovnání s balzámem v něm příliš rozdílů nenajdete. 

NYX Lingerie 14 Confident

Rtěnku jsem testovala od rána do večera a věřím, že kdybych ji násilím (čti odličovačem na olejové bázi) nedostala dolů, mám ji na rtech ještě druhý den. Úplně s přehledem zvládla oběd, líbačku (přítel je vždycky hrozně nadšenej, když za ním letím s našpulenou a zmalovanou pusou :D ale bylo mu vysvětleno, že je to v rámci testování, takže co by pro mě neudělal :D) a celodenní fungování. Barva se opravdu ani nehnula. Kdybych doma neměla ty nové odstíny rtěnek 16H Lip Colour od Dermacolu, mezi kterými jsem našla i ten odstín, kterým bych chtěla být nalíčená na svatbu, věřím, že bych uspokojení, co se odstínu týče, našla právě mezi odstíny rtěnek NYX Lip Lingerie :) 

Na podzim je tato barvička jak dělaná a myslím si, že jsem ji na rtech rozhodně neměla naposledy.

Máte nějakou rtěnku z řady Lingerie?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jee super recenze, krásný odstín, úplně ti sedí, na tento článek jsem se těšila. Sama mám doma 2 odstíny, Lace detail a Embelishment, jeden čas i Corset, ale tu jsem bohužel někde vytratila. Jinak musím souhlasit, opravdu maličko vysušují, ale zato drží jak přibité. ❤️ - Kate z @kate__cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Od NYX bych velmi ráda rtěnku vyzkoušela :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, to je barva, ale krásná!! :-) moc se mi líbí, jak jsi recenzi pojala a nafotila k tomu tyhle fotky!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři