#ČTVRTSTOLETÍ

čtvrtek, října 18, 2018

Ahoj krásky,
před týdnem a pětadvaceti lety už moje máma netrpělivě na porodním sále vyčkávala můj příchod, a já stále nikde. Uráčela jsem se až někdy ve čtyři hodiny odpoledne. Teď je mi pětadvacet. Jsem zase o rok starší a o tom, jak rychle to všechno letí, vás asi informovat nemusím. Každopádně, v pátek jsem uspořádala takový menší narozeninový dýchánek, na kterém se měla sejít celá rodina. Nakonec jsem slavila na třikrát, protože, jak už to tak bývá, v daný den byl někdo pryč nebo v práci a tak se oslavy protáhly až do tohoto týdne. Nehledejte pod tím kdoví jakou velkou party :D 


Objednala jsem od svého kamaráda z dětství, který se dal momentálně na přípravu sushi, velký tác s nejrůznějšími pochutinami tohoto typu, nechyběly mňamky jako oříšky, tyčinky a samozřejmě ani dort. Ten jsem si nechávala dělat sama, protože jsem potřebovala vyzkoušet, jakou variantu zvolit pro náš svatební dort a tato příležitost pro to byla jak dělaná. Hodně dlouho jsem váhala mezi variantou dortu red velvet s krémem z mascarpone a lesním ovocem. Ten jsem nechávala dělat Magdalence k prvním narozeninám a byl naprosto luxusní. Nakonec mě ale zlákala čokoládová varianta, kdy korpus byl čokoládový a krém byl krásně našlehaný a jeho hlavním obsahem byla Nutella. Kdybych na to nebyla alergická a neměla si jet zkoušet svatební šaty, nacpala bych do sebe půlku klidně na posezení :D Byla jsem ale moc ráda, že všem chutnal (alespoň to tedy všichni říkali a taky byl dort brzy fuč) a utvrdili mě v tom, že právě tato verze bude v květnu na naší svatbě. Jen v trošičku větší variantě :) 

Příští týden mě čeká zkouška svatebních šatů, kdy bych si už ráda vybrala ty finální. Zatím mám troje šaty, které chci obléknout za každou cenu a mám mezi nimi tak trochu svého favorita. Mám ovšem obavy, že jakmile uvidím šaty z nové kolekce pro rok 2019, tak budu tam, kde jsem byla, když jsem do salonu vešla poprvé :D Pokud jde o nějakou redukční kůru, tak se docela držím (mimo toho narozeninového dne, to jsem prostě jídlem oslavit musela, že jo :D). Na váhu nelezu, spíš koukám na to, jak ta postava vypadá celkově a vzhledem k tomu, že mi jsou kalhoty trošku volnější, bych řekla, že nějaké to kilo dole asi bude. Ale jak jsem tu už kdysi psala, nemám stanovený žádný cíl. Najela jsem na takovou zdravější vlnu a zatím mi to moc vyhovuje :) 

Jinak pokud jde o dárky, z mého wishlistu jsem obdržela knížku, kterou jsem chtěla, takže už se moc těším, až budu mít příležitost se do ní začíst. Chystám se na to každý večer, ale zatím se mi nepoštěstilo :D Ostatní věci, které jsem si přála, omrknu až pojedu vybírat šaty. Využiju toho, že budu mít pro Magdalenku hlídání a den pro sebe, takže se určitě najde i nějaká chvilka na lítání po obchodech a utracení peněz, které jsem dostala. 

Narozeninový článek zase za rok :D 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Všechno nejlepší přeju! <3 Mě bylo nedávno 24 :) A konečně s miminkem <3

    www.zivotskojencem.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři