VYHRÁLA JSEM S DEICHMANNEM

čtvrtek, září 20, 2018

Ahoj krásky,
tímto článkem si dáme trošku oddych od kosmetiky a napíšu vám o věci, která se mi před pár týdny stala a která mi udělala velikou radost. 

Jak už je patrné z nadpisu, byla jsem jednou z deseti vítězů, kteří od společnosti Deichmann obdrželi dárkovou kartu pro nákup z jejich prodejen. Když se tak zamyslím, kromě vyhrané tomboly jednou za rok někde na plese je toto snad poprvé, co jsem měla štěstí a něco jsem vyhrála. Doteď jsem to sváděla na to, že když nemám štěstí ve hře, tak v lásce, a upřímně, to je pro mně mnohem důležitější. Ale zpátky k věci... 

Jednalo se vlastně o soutěž a o hledání influencera/influencerky v jednom. Přiznám se, že jsem se o soutěži dozvěděla úplnou náhodou a zapojila jsem se do ní pouze s tím, že to prostě zkusím, ať už to vyjde nebo ne. Stalo se tak při procházce s mojí sestrou a dcerou, kdy jsem na sobě zrovna měla svoje nové sandálky právě z Deichmanna. Přečetla jsem si, co je potřeba pro zapojení a šlo se na to. Potřeba byla fotka bot nebo produktu, který je právě k zakoupení v prodejnách nebo online. Potom stačilo přidat patřičný hashatg, označit instagramový profil Deichmanna přímo na fotce a bylo hotovo. Stále jsem byla přesvědčená o tom, že není nutné vyhrát, ale zúčastnit se a jak se říká, kdo nic nezkusí, nic nezíská. 

Po termínu, do kterého soutěž trvala, na mě najednou z directu vyskočila jedna nová zpráva. První věta byla plná gratulací a oznámení, že jsem soutěž vyhrála (společně tedy i s ostatními uchazeči, kteří byli vybráni). Informaci jsem se dozvěděla na našem parkovišti a radost jsem dala najevo patřičným zapištěním :D Jestli mě někdo z okna viděl (slyšel určitě), tak si asi musí myslet, že nejsem normální. Ale co. Mě tato krásná výhra přinesla dárkovou kartu v hodnotě 1000,- na další nákup. A to je příjemné, no řekněte samy. 

VYHRÁLA JSEM S DEICHMANNEM

Na fotce už můžete vidět boty, po kterých jsem nakonec sáhla. Rozhodovala jsem se asi mezi třemi různými modely, ale tyto mi celkově byly tak nějak nejsympatičtější. Šla jsem na to tzv. od lesa. Doma mám spoustu tenisek a "kecek", které nosím asi nejčastěji. Na druhou stranu, podzim miluju a tato obuv je do něj přímo jak dělaná. V kombinaci s koženou bundičkou jsou boty úplně top a sluší jim to i u pleteného cardigenu, který na podzim nosím skoro pořád. Celkově se Deichmannu nová podzimní kolekce moc povedla a jak říkám, rozhodování mi dalo docela zabrat. Udělala jsem ale dobře. Hold tento podzim budu trošku za dámu a díky vysokému podpatku a platformě budu na výši. Doslova :D Co já, jakožto drobek, co má 161 centimetrů. rozhodně ocení. Trošku podezírám svoji sestru z toho, že mi na narozeniny plánuje dát něco, co by se k botám hodilo, protože v obchodě pronesla něco v tom slova smyslu, že to botám bude u něčeho moc slušet. Takže jsem zvědavá a natěšená zároveň. 

Už jsem vám o tom psala na Instagramu. Do Deichmanna bych si pro boty na podzim šla i kdybych nevyhrála. Pokaždé mi tam padne nějaký kousek do oka a díky přijatelným cenám vás ten nákup nové obuvi nebude ani moc bolet. Hlavně vaši peněženku. 

Ještě jednou bych za výhru chtěla hrozně moc poděkovat! Nesmírně si toho vážím a věřím, že botky sklidí spoustu pozitivních ohlasů a nadělám s nimi velkou parádu :) 

Co nejraději nosíte na podzim vy? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Boty jsou krásné :-) na podobné jsem se loni dívala a letos si chci nějaké takové už konečně pořídit, ale budu volit menší podpatek.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři