Stříbrné náušnice zpátky ve hře!

pátek, září 28, 2018

Ahoj krásky,
dnes opět trošku odbočím od kosmetiky. Vzpomínáte si, jak jsem se v jednom z předchozích článků rozepsala o tom, že vzhledem k nošení zásnubního prstýnku a následně i toho snubního, měním všechny své šperky a bižuterii ze zlaté na stříbrnou? Tak to samé platí také u náušnic. 

Řekla bych, že pokud jde o uši, mám štěstí. Nemají totiž problém s žádným kovem ani s bižuterií. Stříbrné šperky i náušnice jsem nosila hlavně na střední, potom jsem se nechala strhnout rose gold šílenstvím, ale momentálně se hodlám ke stříbru vrátit. Jak už jsem psala, teď sháním stříbrné náušnice

Vzhledem k tomu, že mám doma malou holčičku, jsem se při výběru soustředila spíš na náušnice ala pecky. Takové, které mi hned padly do oka, jsem našla na eshopu Šperky LeClay. Visací náušnice volím spíš na nějaké slavnostnější příležitosti, jako jsou plesy apod. Důvod je snad jasný. Magdalenka mi po nich hned jde. 

Celkově si myslím, že stříbrné náušnice jsou velmi oblíbené, protože se hodí prakticky ke každému outfitu a sluší snad každému oušku. Navíc když jsou náušnice doplněné o nějaký zirkon nebo krystalky Swarovski, tak s nimi hned naděláte spoustu parády. O zakomponování drahých kamenů ani nemluvím. Krása, krása, krása! Na obrázku můžete vidět náušnice, které se mi zatím nejvíce zamlouvají. Hledala jsem hlavně takové, které by byly praktické na nošení a působily jemně. Zatím jsem projela jen zlomek toho, co eshop nabízí, ale tohle jsou moji favorité.

Stříbrné náušnice Šperky LeClay
První náušnice jsem si zamilovala na první pohled. Hrozně se mi líbil jejich tvar a i když jsem původně nechtěla nic zdobeného, tak tomuto kousku ve stylu orientu odolávám jen stěží. Druhé náušničky už jsou přesně to, co jsem si původně představovala. Jemné, elegantní, decentní, žádný velký kýč, prostě značka ideál. A u třetí varianty se mi líbilo hlavně to, že bych u sebe mohla mít neustále kousek toho štěstí - náušnic ve tvaru čtyřlístku. 

Stříbrné náušnice Šperky LeClay

U dalších náušnic jsem se nechala zlákat třpytem krystalů Swarovski. Líbí se mi i to, jak jsou náušnice hezky řešené. Nehrozí u nich, že by vám vypadly z ucha. Páté náušnice v pořadí jsou tím nejjemnějším, co se mi na eshopu líbilo. Volila bych je klidně do dalších dírek, které v uchu mám. Pokud by tedy ve skutečnosti byly drobné a k těm "hlavním" náušnicím, které by obsadily dírky číslo jedna, se hodily. A nakonec jsem se opět nechala zlákat velkými kameny doplněné o krystaly Swarovski. S tím, že jsem narozená ve znamení Vah, jsem při rozhodování nikdy v ničem problém neměla, ale přiznávám, že tady jsem vedle. Jeden kousek krásnější, než druhý. Jsem zvědavá sama na sebe, jestli ten stříbrný souboj vyhrají některé stříbrné náušnice z těch, které jsem vám tu ukázala, nebo mi do hledání vstoupí úplně jiný skvost.   

Jestli je vám libo ocelové šperky z chirurgické oceli, stříbrné šperky, nebo piercingy, tak mohu eshop vřele doporučit. Navíc, k takovým krásným náušnicím se bude skvěle hodit nový náhrdelník, řetízek, na něj přívěsek, nebo taky náramek... Já bych brala všechno hned :D Mimo to, se mi na eshopu zalíbily i náušničky pro naši Magdalenku. Dětské náušnice jsou v nabídce také. Stejně tak i široký výběr piercingů. Opět jsem se přesvědčila o tom, že jsem v minulém životě zaručeně musela být straka. Všechno, co se třpytí, se mi líbí a klidně bych vše nosila. Na druhou stranu dávám přednost minimalismu a decentnímu ozdobení těla, takže zatím zůstávám pouze u prstýnků, co mám, a náušnic, které nakonec vyberu. I když, vybrat si z 945 vystavených položek (mluvím jen o stříbrných náušnicích), bude ještě síla. 

Jaké náušnice nosíte vy? Dáváte přednost stříbru, nebo zlatu?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Veru, náušnice jsou moc pěkné :-) e-shop neznám. Já převážně nosím stříbrné náušnice, ale mám ráda i bižu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři