ROGUE BY RIHANNA PARFEMOVANÁ VODA PRO ŽENY

neděle, srpna 26, 2018

Ahoj krásky,
blíží se narozeniny mojí mámy a tak jsem začala vyhlížet, jakým dárkem bych jí mohla udělat radost. Hodně často si stěžuje na to, že jí dojde buď řasenka, oblíbená rtěnka, nebo parfém. Nevím, jestli to jen potřebuje vyventylovat ven, nebo mi tím dává najevo něco v tom slova smyslu, abych si nesyslila tu haldu kosmetiky, co doma schovávám v krabicích, a něco jí dala :D Kromě makronek, které se chystám upéct, a pytlíčku plného dekorativní kosmetiky, jsem ji pořídila tuto vůni Rogue od Rihanny

RIHANNA ROGUE PARFEMOVANÁ VODA PRO ŽENY

Vůni jsem pořizovala bez jakéhokoliv přičichnutí nebo zkoumání, jaká vůbec je. No, až už byla na cestě ke mně, tak jsem si přečetla pár recenzí. A v obavách jsem ji začala očekávat :D Proč obavy? Protože ty recenze byly tak padesát na padesát. Některé uživatelky si parfém nemohly vynachválit a jiné údajně větší smrad doposud necítily. 

Rihanna je pro mě rozhodně výrazná osobnost, a tak jsem čekala, že se výraznost promítne i do její vůně. Sebevědomá, stylová a originální. Přesně tak bych popsala tuto vůni. Úplně, jako Rihanna.

Samotný parfém v sobě snoubí spoustu zajímavých prvků, mezi kterými byste našly dřevo, pačuli, jasmín, brambořík a růži. Mámě v parfémech vůně růže nijak nevadí. Spíš bych řekla, že ta nasládlá vůně orientu jí je víc, než příjemná. Ve vůni ještě najdete květ citronovníku, semiš, švestku, vanilku, pižmo a ambru. Celek tvoří sladké pokušení, které můžete zažít na vlastní kůži.

Když bych se podívala na flakonek, tak ten je velmi sympatický, ale zároveň docela masivní. Má jednoduché tvary s precizním propracováním všech detailů. Samotná vůně patří mezi ty výraznější, takže pokud byste rády vystoupily z řady a jednou pro vždy zahodily tu pomyslnou ulitu, s touto vůní se vám to jistě podaří :)

RIHANNA ROGUE PARFEMOVANÁ VODA PRO ŽENY

Myslím si, že s vůní u mámy uspěji. Hodně mi připomíná jednu vůni, kterou kdysi používala (na název nebo značku si vážně nevzpomenu). Nedalo mi to a vůni jsem musela vyzkoušet (máma jistě promine). Překvapilo mě, že jsem na sobě vůni cítila téměř celý den. Intenzita se v průběhu dne příliš nevytratila. Další plus pro ni. Opravdu jsem ji stejně výrazně cítila po celou dobu. Dokonce se mě asi dvě známé ptaly, čím to voním, že se jím vůně moc líbí. To mi potvrdilo, že jsem s dárkem snad nešlápla vedle :) Máma má narozeniny 1. září a vzhledem k tomu, že je vůně teplá a poměrně kořeněná, do podzimních sychravých dnů bude úplně ideální. Bože, jak já se na to období těším!

Pro vůni jsem nešla nikam jinam, než na mé oblíbené Notino.cz. Jak jsem tu už jednou psala, že mám ráda, když dárky hezky ladí, tak jsem k samotné vůni přiobjednala ještě stejnojmenné tělové mléko - Rihanna Rogue.

Já sama bych od Rihanny moc ráda zkusila i jinou z jejich dosavadních vůní, ale budu moc ráda, když mi napíšete do komentářů, jestli od ní nějakou vůni máte, nebo jste k některé z nich alespoň přičichly a jestli vám voní, nebo ne. Pomoc při rozhodování se vždycky hodí ;)

Co říkáte na tuto vůni? Byla by pro vás? Máte rády výrazné vůně?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tuhle vůni vidím poprvé :) líbí se mi flakonek. A ráda bych si vůni od Rihanny očichala :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady ta je opravdu silná, výrazná, ale přesto zajímavá. Sama bych možná volila něco míň výrazného, takže jsem zvědavá, jak asi bude vonět ta, na kterou mám zálusk ;)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři