DERMACOL 16H LIP COLOUR - 11 NOVÝCH ODSTÍNŮ

neděle, srpna 05, 2018

Ahoj krásky,
už se to k vám dostalo? Dermacol rozšířil barevnou škálu svých úžasných 16H Lip Colour rovnou o 11 nových odstínů! 



Ani nevíte, jak jsem byla z této skutečnosti nadšená! Doufala jsem totiž, že mezi novými odstíny najdu ten, který by se mnou byl právě v náš svatební den. A víte co? Je tam! 

Podle mě je tento typ rtěnek na léto úplně super. Především ho uvítají ty z vás, které líčení v létě příliš nedají (stejně, jako já) a aby se neřeklo,  dohání to alespoň nějakou tou barvičkou na rtech. 




Jak už dobře víte, jedná se o dlouhotrvající barvy na rty, které na rtech vydrží mnohem déle, než jen 16 hodin. Tedy alespoň mně drží jak přibité a žádný problém jsem s nimi doposud neměla. Až v momentě, kdy jsem se snažila je dostat dolů :D

Na vlastnostech rtěnky se vůbec nic nezměnilo. Ať už jde o složení, nebo samotné balení. Stále se skládá ze dvou části, kdy jednu tvoří tubička s barvou a druhou průhledný lesk. Líbí se mi, že z tubiček přesně vidíte, jaký odstín se skrývá uvnitř a nechybí ani číselné znázornění, které popisuje jak rtěnku/barvu použít. 

I pěnový aplikátor zůstal beze změny. A teď k těm novým odstínům..

Mně se Dermacol trefil absolutně do vkusu. Až na výjimky se mezi nimi nachází takové barvy, které se dají úplně běžně nosit. A jak už jsem se zmínila výš, našla jsem mezi nimi ten PRAVÝ odstín. Mé svatební líčení podtrhne odstín č. 14. Je to přesně to, co jsem hledala. Neutrální tělovka, ne moc mrtvolná, s kapkou růžové. Z předchozích zkušeností vím, že mi barva drží jak přibitá, nezalekne se ani jídla, pití, nějakou tu líbačku taky přežije a i když jsem četla, že se někomu ze rtů následně začne drolit, mě se tento problém vyhnul obloukem. 

Všechny odstíny jsou velmi dobře pigmentované, jen odstín 15 a 24 se řadí spíš k leskům na rty, než k rtěnkám. To ovšem vůbec neshledávám jako nějaké mínus. Pozor bych si potom dala u nanášení výraznějších odstínů, obzvlášť u 19 a 22. Chce to si s barvou hezky vyhrát, aby byla na rtech rovnoměrně a nevznikaly vám fleky. Získala si mě i barvička s číslem 23, o které jsem si původně myslela, že bude až moc hnědá, ale s nádechem cihlové vypadá na rtech opravdu moc pěkně. 



Věřím, že mezi novými barvičkami určitě najdete ten svůj. Mně momentálně dělají společnost každý den, kdy se snažím odstíny střídat, abych si je dostatečně užila ;) 

Nezapomínejte, že pro vás chystám i soutěž o některé z těchto báječných odstínů :) Soutěž bude probíhat zde na blogu i na Instagramu a o jejím spuštění vás budu informovat. 

Máte některou z nových nebo starších odstínů 16H Lip Colour? Který odstín se vám líbí nejvíc?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Tak ty odstíny jsou naprosto super!! Mé oblíbené 18,19 a 22.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou! Já jsem se zamilovala spíš do těch světlejších :)

      Vymazat
  2. Všechny odstíny mě dost zaujaly, krom odstínu 19 co máš na fotce a 22 to nejsou barvičky pro mě. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si v takovém odstínu nedokázala vyjít jen tak na ulici :D Ale odstíny jako takové to jsou moc pěkné!

      Vymazat
  3. Mooc pěkné nové odstíny Dermacol vymyslel!! :) Já mám jeden odstín ještě z té staré kolekce a spokojená s ním jsem, ale znám lepší a mám jiné favority, po kterých sáhnu raději :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na tyto 16H Lip Colour nedám dopustit, ale trošku jim šlape na paty Maybelline :)

      Vymazat
  4. Krásné. 14, 16 a 17 vítězí Hezká recenze. Až tak že přemýšlím o koupi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, moc děkuji! Tohle je jeden z TOP produktů od Dermacolu, pokud koupíš, určitě budeš spokojená ;)

      Vymazat
  5. Ja som zas včera čítala na blogu inej blogerky, že praktické použitie tohto rúžu je katastrofa :( Tak teraz som zmätená. Ale odtiene sú ozaj krásne.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já snad jedinou negativní věc, kterou jsem na ně četla, bylo to, že se v průběhu dne začaly drolit. Mě se to nestalo, tak nemohu říct. Za sebe je doporučuji všema deseti :)

      Vymazat
  6. Opravdu parádní odstíny. :) Krásné rozšíření starší řady. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři