Bettina Barty Vanilla Blueberry Cupcake sprchový a koupelový gel

pondělí, srpna 13, 2018

Ahoj krásky,
pokud jste propadly jednorožčí mánii, tak tento výrobek budete milovat. Bez ohledu na to, jestli vám gel, který se skrývá v balení bude, nebo nebude vyhovovat :D 

Možná si budete klepat na hlavu, ale pro mě začátek září představuje start k řešení dárků na Vánoce. Letos chci mít obzvlášť vše nakoupené a vyřešené brzy, protože i když máme do svatby asi 9 měsíců, i tak okrajově zařizuji a domlouvám vše, co bude potřeba. Takže odmítám v prosinci bláznit, že mi pro někoho něco chybí atd. A proč jsem tu začala psát o jednorožcích a Vánocích? Hned se k tomu dostanu.

Bettina Barty Vanilla Blueberry Cupcake sprchový a koupelový gel

Hrozně se mi líbí,  když jsou dárky sladěné. Prostě když mají hlavu a patu. A protože moje sestra miluje všechno, na čem je jednorožec, rozhodla jsem se jí všechny vánoční dárky sladit právě do tohoto duchu. Kromě nejrůznějších věcí, doplňků nebo oblečení, nesmí chybět ani kosmetika. Nějak jsem nedávala naděje tomu, že bych našla něco s jednorožci, protože tu vlnu, kdy z DM drogerie během chvíle vyprodali limitovanou edici sprchových gelů právě s jednorožci, jsem nestihla. Ale podívejte. Uspěla jsem při projíždění webu Notino.cz, kde jsem narazila přesně na to,  co jsem hledala. 

Jeden z dárků pro moji sestru tak bude tvořit tento nádherný a úžasně voňavý sprchový a koupelový gel od Bettina Barty. Ve stejném provedení je k dostání také tělové mléko, ovšem na to jsem přišla až už jsem měla všechny věci z košíku objednané, takže ho doobjednám příště :) 

Přiznám se, že o značce jsem slyšela poprvé. Bettina Barty se v pestrém světě kosmetiky zaměřuje na prodej kvalitních, a přesto cenově dostupných přípravků vhodných pro každý den především z oblasti koupelové kosmetiky. Výjimkou ovšem nejsou asi toaletní vody, krémy na ruce nebo pleťové masky.  Značka je charakteristická pro své zajímavé a zábavné designy produktů, které zaručeně rozzáří vaši koupelnu. 

Balení se mi hrozně líbí. Plastové světle fialové balení s pumpičkovým aplikátorem je jistě praktické. Zdobí ho barevná etiketa s dobře živeným jednorožcem, duha a nechybí ani borůvkový cupcake. 

Jak už jsem zmiňovala, srpchový gel jsem koupila především kvůli jeho designu, ale nepochybovala jsem o tom, že by měl vonět nějak zle. Kombinace vanilky a borůvkového cupcaku se mi zamlouvala a byla jsem zvědavá, jak bude vonět ve skutečnosti. Po přivonění z gelu cítí borůvkovou zmrzlinu, možná v kombinaci s jogurtem. Borůvky jsou hodně intenzivní a nejlepší je asi to, že gel na sobě cítíte i dlouho po sprchování. Gel jsem si totiž vzala rovnou i pro sebe :D Líbí se mi ta možnost použít ho buď jako sprchový gel, nebo pěnu do koupele. Vanu si příliš často nenapouštím, ale když už, tak je to velmi příjemné rochnit se v borůvkách a cítit tu nasládlou vůni. 

Na vaně mu to v koupelně fakt sluší a zavděčila jsem se i naší Magdalence, která ho chodí pravidelně obdivovat a přičichávat k němu. Doufám, že stejně nadšená, jako ona, bude i ségra :) 

A koho by zajímala  cena, tak 500 ml výrobku koupíte od 143,-. 

Znáte značku Bettina Barty? Jakým sprchovým gelům dáváte přednost? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Jééé :-D tak tenhle sprchový gel díky vůni je něco pro mě :-) až si zase budu dělat na Notino objednávku, tak se mrknu po tomhle sprcháči. Díky za tip :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač ;) Já odtud budu na 100% ještě brát to tělové mléko, ať sprcháči v balíčku pro ségru není smutno :D

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři