Moje MUST HAVE produkty na dovolenou

neděle, července 22, 2018

Ahoj krásky,
protože u vás v anketě, kterou jsem dávala na Instagramu do stories, zvítězil wishlist nad recenzí, tak tu pro vás mám několik tipů na produkty, které mi léto dělají o moc příjemnější. 

Nedalo mi to a kromě kosmetiky jsem do wishlistu zařadila i plavky (obrázek pouze ilustrační). Když jsem si šla koupit nějaké nové, vždycky jsem sahala po neonových odstínech, ať už byly jednobarevné nebo na sobě měly nějaké vzory. Letos jsem ale měla chuť na změnu. Těch zářivých barev už jsem byla nějaká plná a tak jsem vybírala mezi jinými barvičkami. Můj plán byl takový, že určitě budu odcházet s černým spodním dílem. Ten jsem sehnala bleskurychle a ještě k tomu v brazilkovém střihu. Za pár kaček. Otázka byla, čím ho doplnit. Hrozně dlouho jsem držela v rukou jeden vršek v kombinaci černé a růžové, ale nebyla jsem přesvědčená o tom, že ho musím za každou cenu koupit. Až najednou jsem úplně vzadu na stojanu zahlédla černo-žlutý vršek, a bylo jasno. Nechtěla jsem, aby plavky byly moc "konzerva" a na druhou stranu jsem nepotřebovala ni moc zářit. Tohle kombo je úplně dokonalé a na opálené kůži ta žlutá vypadá naprosto luxusně. Už se těším, až s jich pořádně užiju o dovolené, která mi za pár dnů začíná. 



Co si budeme povídat, žádná z nás nechce být v létě chlupatá :D A tak je nějaké to  holítko nedílnou součástí letní kosmetické výbavy. Já jsem si doposud vystačila s pánskými holítky. Přišlo mi, že lépe holí a dobře se s nimi manipuluje. V televizi běžela reklama na nejrůznější holítka právě od Venus, a tak jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám. Ale já vám nevím. Nějak nemůžu přijít na chuť té velké hlavici. Holítko má sice kloubek (stříbrnou kuličku), ale jsem s ním taková neohrabaná, blbě se mi s ním manipuluje. Každopádně, jako erární holítko někam na dovču je dostačující.  

Osobně s opalováním problém nemám. Opaluju se poměrně rychle a hned jdu do hněda. Čím jsem ale starší, tím víc dbám na ochranu pokožky před sluncem. Magdička je vždycky hrozně "šťastná", když mě vidí přicházet s krémem, kterým ji chci natřít :D Ale musí to být... Na letošní dovolenou jsem si objednala na Notino.cz tento sprej od Biodermy. Kdysi jsem na něj dostala doporučení od kamarádky a od té doby se z něj stal můj opalovací parťák číslo jedna.  

Přes léto celkově líčení moc nedám, ale když už někam jdu, rozhodně sáhnu po bronzeru. Tento od Dermacolu mám už tři roky a on je snad bezedný :D Vůbec neubývá a pořád krásně konturuje. 

U Dermacolu ještě zůstanu. Ten má totiž ve své nabídce řasenku, která předčila veškeré voděodolné řasenky, které jsem kdy zkoušela. Už jsem vám tu o ní jednou psala recenzi. Zvládá všechno. Slzy, vodu, bazén. Sprcha s ní taky nic moc neudělá, musíte ji 
Bioderma Photoderm After sun SOS intenzivní zklidňující mlha

Bioderma Photoderm After Sun intenzivní zklidňující sprej
Pro mě další učiněný zázrak na opalování. Nebo vlastně po opalování. Takhle mlha je na spálenou kůži úplně úžasná. Vždycky mi bylo proti srsti, když jsem si na spálená místa měla ještě natírat nějaký krém a dál tak kůži dráždit. Takhle na postižená místa jen nastříkáte mlhu, necháte vsáknout a máte hotovo. Navíc i to balení je praktické, do kabelky tak akorát.

Na dovolenou si toho beru samozřejmě víc :D Ale tohle jsou výrobky, na které v létě nedám dopustit :)

Jaký produkt nesmí v létě nebo na dovolené chybět vám?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ja tiež neviem prísť na chuť tomu holiacemu strojčeku. Veľmi rýchlo sa mína náplň a niekedy mám pocit akoby sa ani neaktivovala a potom sa zase rozbehne :D
    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  2. Venus žiletky ja milujem. Už dlhú dobu používam Venus Embrace 5 čepieľkové a akonáhle použijem menej čepieľkovú Venus už je to celé zle a mám také červené bodky.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy, je pravda, že dovolenou bez žiletek si ani nedokážu představit :) I když poslední dobou bych si ráda aspoň na té dovolené od holení odpočinula, proto přemýšlím o epilátoru nebo epilaci. Byla jste na ní některá? Pokud ano, jak jste byly s výsledkem spokojeni a jak moc (jestli vůbec) celý proces bolí? Díky a hezký den :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři