INTERNATIONAL LIPSTICK DAY│MEZINÁRODNÍ DEN RTĚNEK & Maybelline SuperStay Matte Ink

neděle, července 29, 2018

Ahoj krásky,
věděly jste, že na dnešek připadá Mezinárodní den rtěnek (International lipstick day)? Já jsem si řekla, že kromě hezky nalíčených rtů, jakožto uznání tohoto svátku, vám sem dám i recenzi právě na dvě poměrně nové rtěnky, které mi v poslední dnech dělají společnost, dá se říct, na každém kroku. 

Řeč bude o nových tekutých, matných a dlouhotrvajících rtěnkách od Maybelline - SuperStay Matte Ink. K těmto rtěnkám jsem se dostala poměrně náhodou. Několik mini recenzí na ně jsem zahlédla na Instagramu a vzhledem k tomu, že jsem na ně četla jen samou chválu mi nedalo je nevyzkoušet. 

Maybelline SuperStay Matte Ink dlouhotrvající tekutá a matná rtěnka

I když máme do svatby fůru času, začala jsem pomaličku plánovat a přemýšlet, kde co seženu, koupím apod. U kosmetiky nebo líčení to nebylo jinak. Můj první plán byl takový, že se nalíčím sama. Přeci jen vím sama nejlíp, co mi sluší, v čem se cítím dobře a jakožto beauty bloggerce mi toho pod rukama prošlo už celkem dost, takže bych věděla, jaké produkty použít, aby za to stály a dlouho vydržely.  Na druhou stranu jsem si ale řekla, že v ten den mi určitě přijde vhod, když se o mě někdo postará, takže moje konečná volba padla na vizážistku. Když jsem uvažovala o tom, že se budu líčit sama, tak jsem řešila hlavně makeup a rty. Potřebuji nějakou rtěnku, která bude držet jak přibitá, vydrží plno polibků, nebude barvit, přežije jídlo i pití a nebude rty vysušovat a následně se drolit. Hodně požadavků na jednu rtěnku, že? Ale právě tohle všechno Matte Ink od Maybelline zvládá. 

Maybelline SuperStay Matte Ink dlouhotrvající tekutá a matná rtěnka

Maybelline SuperStay Matte Ink dlouhotrvající tekutá a matná rtěnka

Kromě nové odstínové škály, která se převážně pohybovala v nude tónech (jasně, že si na své přijdou i vyznavačky něčeho výraznějšího) mě zlákaly hranaté matné obaly. Ty jsou laděny vždy do barvy, která by měla být uvnitř, ale konkrétní odstín úplně nevystihují. Doplňuje je bílé víčko s číslem a název konkrétního odstínu nesmí chybět. Uvnitř se ukrývá aplikátor ve tvaru slzy. Ten je úplně super, protože s ním krásně vykreslíte rty. Jde to jedna báseň! Má poměrně nasládlou vůni, která ovšem po nanesení na rtech není vůbec cítit, což mi vůbec nevadí. Rtěnka má tekutou konzistenci, ale na rtech po nanesení zasychá a stává se matnou. Po delším zaschnutí je doslova nehybná a věřte mi, že budete mít co dělat, abyste ji daly dolů. Pro některé právě teď nastane kámen úrazu. Rtěnka nezaschne úplně, ale zanechá lehce lepivý film. Já osobně to přežiju, i když, kdyby finish byl úplně matný a nelepivý, bylo by to úplně nejlepší.

Maybelline SuperStay Matte Ink dlouhotrvající tekutá a matná rtěnka

Zatím jsem si pořídila dva odstíny. Odstín 10 Dreamer je pastělově růžový. Nevadilo by mi, kdyby v něm byla kapka nude nebo fialové. Původně jsem si myslela, že právě tuto rtěnku bych měla na svatbě, ale pořád to není to, co jsem si představovala. Odstín 60 Poet je moji jasnou volbou, když mám chuť na neutrální líčení, které u mě představuje jen bb cream, řasenka a když se přemůžu, tak bronzer. Tělovou rtěnkou to vše hezky podtrhnu, i když v tomto odstínu je na mě až  moc oranžové. Kdyby byla o maličko tlumenější, neměla bych jí co vytknout. Ani Poet tedy nebude tím odstínem, který mě bude v náš den D doprovázet.

Maybelline SuperStay Matte Ink dlouhotrvající tekutá a matná rtěnka

Maybelline SuperStay Matte Ink dlouhotrvající tekutá a matná rtěnka

Ještě mě napadlo zkusit oba odstíny smíchat, každopádně těmito dvěma rtěnkami nekončím a budu hledat dál, protože svými vlastnostmi jsou pro takovou příležitost, jako je svatba, úplně perfektní! Pro další odstíny si chci pořídit na webu Notino.cz, kde na ně momentálně je 15% sleva :)

Znáte tyto nové rtěnky? Zaujaly vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tyhle matné rtěnky a nude barvy mám raději než nějaké výrazné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky :) Líbí se mi hlavně, že jsou skvělé pro denní nošení.

      Vymazat
  2. Velmi zajímavé a možná bych i řekla neobvyklé odstíny, které jsou pecka na léto!! :-) Ano, tyto rtěnky mě dost zaujaly. Mrknu se po nich, díky za tip :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač :) Určitě sem přidám i další odstíny, pokud se mi dostanou do ruky, v což doufám, protože jsem vážně super!

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři