Alterna Caviar Anti-Aging produkty z řady pro suché a poškozené vlasy

sobota, srpna 04, 2018

Ahoj krásky,
kdo má rád moje články o vlasech nebo vlasových produktech, tak jistě ví, že jsem tu psala o tom, že do naší svatby bych ráda své vlasy posunula na vyšší level a dopřávala jim tu nelepší možnou péči. Nově jsem narazila  na značku Alterna, která, podle mě, tím lepší rozhodně je. 


Produktů jsem si pořídila hned několik a nejsem si teď tak úplně jistá, jestli mě zlákalo to, že bych po nich mohla mít krásné vlasy, nebo ta nádherná fialová, do které je celá tato řada laděná. No nic, nebudu to dlouze okecávat a raději vám hned o produktech něco povím napíšu. 

Toto byl první výrobek, u kterého jsem si řekla, že ho musím mít a udělala jsem moc dobře. Hrozně mě baví! Jedná se o sérum, které je určené pro použití přes noc a o vaše vlasy se tak postará během spánku. Já teda nechodím moc ráda spát s mokrou hlavou, takže jsem měla trochu obavy, jak to vůbec bude s tímto sérem vypadat, ale mohla jsem být v klidu. Sérum se totiž nanáší na suché vlasy, především poškozená místa a suché konečky. Ráno je ovšem potřeba vlasy umýt. Osobně přes týden nemám tolik času, abych si dopřávala takovouto péči, takže si tento luxus užívám hlavně o víkendu, když vím, že skoromanžel Magdalénku pohlídá a já si můžu v klidu dopřát sprchu aniž by mi u vany seděl pes nebo se do ní snažila vylézt Magďule :D Složení je doslova nadupané nejrůznějšími složkami (kaviárový extrakt, vitamin C, cytokiny, Seasilk, Age Control Complex...) a mezi hlavní účinky se řadí  intenzivní péče, výživa, hydratace, sametově hebké vlasy, zářivý lesk, nebo odolnost proti vlhkosti a vysokým teplotám. Sérum je vhodné pro všechny typy vlasů, ale jak jsem psala, nejvíce ho uvítají právě ty suché nebo jakkoliv poškozené. 

Dalším, co mě zaujalo,, byl ultrasuchý lak na vlasy. Léto je období, kdy lak používám poměrně dost, protože když si vyčešu nějaký drdol nebo culík, tak  nechci, aby mi všude možně poletovaly baby vlásky, takže je vždycky potřebuji něčím zkrotit. O laku na vlasy asi nemá cenu nějak zdlouhavě psát. Ve zkratce řeknu, že je vážně super! Vlasy nijak nelepí, je lehoučký, dá se snadno vyčesávat a přesto krásně drží tvar. Pro tvarování teplem doporučuji ho nanést na vlhké vlasy a pokud chcete, aby vám držel nějaký přirozený look, tak je dobré vlasy pročesávat :) Za mě velká spokojenost.


Úkolem těchto produktů je vlasy především hydratovat. Tato luxusní péče ovšem obnovuje i strukturu vlasů a doplňuje jim živiny a vlhkost. Výsledkem jsou nádherně hebké a lesklé vlasy. Co se mi po použití těchto produktů hodně zamlouvalo, bylo to, že s vlasy se hrozně dobře pracovalo. Nemusela jsem je foukat nebo žehlit, přesto byly poddajné a snadno se upravovaly. Navíc mi po přípravcích krásně slehly baby vlásky, které mi normálně od hlavy komicky odstávaly, když jsem si chtěla vyčesat culík. Prostě paráda!

Alterna je značka, která vašim vlasům opravdu prospěje. Objevila jsem ji na webu Notino.cz, odkud jsem také objednávala. Cenově se možná produkty pohybují trošku výš, každopádně je to investice, která se na vašich vlasech brzy odrazí!

Znáte značku Alterna? Jaký produkt pro vás představuje "zázrak" ve vlasové péči?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Alterna značku mám ráda. Dokonce z této řady vlastním jeden produkt a to elixír a je skvělý :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je super :) Jsem ráda, že jsi spokojená. Mým vlasům produkty jenom prospěly!

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři