NOTINO.CZ Summer Box

čtvrtek, června 21, 2018

Ahoj krásky,
už jste připravené na léto? Mám na mysli, jestli máte pořádnou zásobičku opalovacích krémů, letních vůní a dalších nezbytností, bez kterých se žádná z nás v létě neobejde. Pro tuto příležitost si pro nás Notino.cz připravilo nádherný beauty box, který v sobě ukrývá nejen radost, ale hlavně krásu!

NOTINO.CZ Summer Box

Tým zkušených beauty specialistek namíchal tento boxík tak, aby se v něm našla každá z nás. Najdete v ní kombinaci přípravků jak pro péči o pleť, tak i tělo. Ukrývají se v něm ikonické klasiky, oblíbené kousky ale také novinky z beauty světa. S takovou žhavou krabičkou budete mít doslova léto ve svých rukách. Prostě Summer is yours. 

Musím říct, že ten nápad na sestavení beauty boxu, se mi velmi líbí. Hrozně ráda zkouším nové věci a bylo mi jasné, že s boxem se ke mě dostanou zároveň i produkty, se kterými jsem doposud neměla tu čest. Ať už by byly v plném balení, nebo ve vzorečku. Hned na začátek musím pochválit design a provedení krabičky. Černá s tropickými palmami na horním uzávěru a zářivé letní oranžové byla skvělá volba. Ta krabice je super! Už teď tu na ni dávám pozor, aby mi do ní třeba Magdička nesedla a nerozbila mi ji :D Bude totiž skvělá na úschovu nejrůznějších věcí. Ale zpátky k produktům. 

NOTINO.CZ Summer Box

Box v sobě ukrývá 17 různorodých produktů. Z toho 4 výrobky jsou v plné velikosti, ostatní představují miniatury a vzorečky. Jaké produkty se v boxu ukrývají můžete vidět na mých fotkách, nebo v detailnějším přehledu na webu Notino.cz. Já vám tu napíšu o dvou produktech, které si mě nejvíce zaujaly a na které jsem se vrhla prakticky hned, jakmile jsem dostala krabičku do ruky. 

Tuhle věcičku, nebo možná i něco podobného, jsem v poslední době často vídala na nejrůznějších profilech zahraničních youtuberek/beauty blogerek a říkala jsem si, k čemu je to asi tak dobrý. Nebylo nic lepšího, než masku vyzkoušet na vlastní kůži a zjistit, co to umí. Maska je jinak obohacená o přírodní extrakty, chrání jemnou pleť rtů před vnějšími škodlivými vlivy a dlouhodobě zajišťuje její hydrataci i zdravý vzhled. 
  • podporuje prokrvení rtů a dodává jim objem
  • zajišťuje jim pružnost a jemnost
  • hydratuje a vyživuje rty
  • chladí a osvěžuje
  • chrání je před negativními vnějšími vlivy
  • a je vhodná i pro vegany 
KORIKA SCIBEAUTY Hydratační maska na rty

Jestli vás zajímá složení, tak je maska nabytá nejrůznějšími extrakty a výtažky, no koukejte:
  • červená mořská řasa
  • rostlinný kolagen (pro objem)
  • kyselina hyaluronová (hydratace a pružnost)
  • extrakty z borůvek a jahod (antioxidační účinky)
  • výtažek z třeští a ostružin (posilují a osvěžují)
  • extrakty z brusinek (antibakteriální funkce)
Maska se má aplikovat na vyčištěné a odlíčené rty, takže jsem si ji na sebe dala až po sprše, kdy jsem si obličej důkladně vyčistila čistícím krémem. Na rtech je maska velmi příjemná, krásně chladí. V jeden moment jsem tu lítala po bytě a přesvědčovala přítele, aby mi dal pusu :D Chvíli se bránil, ale nakonec mu nic jiného nezbylo :D Chce to ale s ní ležet těch 10-15 minut v klidu a užívat si ten relax, protože jinak maska bude ze rtů sjíždět. Chvílemi jsem cítila, jak kdyby se mi ty rty nafukovaly, nebo v nich něco pulsovalo. Nevím jestli se ty rty začaly nějak prokrvovat, ale za mě dobrý. Masku odstraníte úplně jednoduše. Stačí ji odloupnout. Ke rtům není nijak přilepená, leží na nich jen ten kousek gelu. 

L’Oréal Paris Sugar Scrubs

Na tyhle peelingy od L’Oréalu jsem měla zálusk už delší dobu, tak mě potěšilo, že jsem je mohla prostřednictvím boxu vyzkoušet a zjistit tak, jestli koupit plné balení, nebo ne. 

Peelingy jsou určeny k hloubkovému vyčištění pleti a odstranění starých kožních buněk i se všemi nečistotami. Jsou vynikající k odstranění přebytečného mazu ale také zbytku make-upu, iživení mdlé pleti, vyhlazení a zanechají ji jemnou, hydratovanou a prozářenou. Na výběr máte ze 3 druhů těch nejjemnějšch 100% přírodních cukrů a olej z hroznů, který je ideální pro čištění normální pleti. 


L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub peeling pro rozjasnění pleti

Aplikace je jednoduchá. Stačí ho aplikovat na suchou pleť a krouživými pohyby vmasírovat, dokud se krystalky na pleti nerozpustí. Poté stačí opláchnout vodou a osušit. Řeknu vám, co je ale pecka, tak ho aplikovat i na ty rty. Já jsem s ním maximálně spokojená! Úžasně voní, pleť dokonale vyčistí, okamžitě to prozáření vidím a nebojím se říct, že je to jeden z nejlepších peelingů, jaký jsem kdy měla. Plné balení už je na cestě z eshopu ke mě :) 

Pokud máte rády takovéto krabičky krásy, tak si jistě oblíbíte i Summer beauty box.
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři