DERMACOL Letní novinky v podobě pleťových vod na obličej a tělových sprejů

úterý, června 12, 2018

Ahoj krásky,
léto máme v plném proudu (pravda, o nějakou chvíli dřív) a kosmetické firmy nezahálí v představování letních novinek. Dermacol tedy určitě ne ;) Chvíli po tom, co jsem se rozplývala nad báječnými tělovými mléky totiž přišel s naprosto perfektními novinkami, které jsou na léto jak dělané!

Nově zařadil do své nabídky tělové parfemované mlhy a pleťové osvěžující vody ve spreji. Na výběr máte hned ze tří variant, kterými jsou jasmín, levandule a růže. Za mě rozhodně parádní věc! Rozprašovač je velmi příjemný a jemňoučký. Každopádně já nejsem příliš velká fanynka růží v kosmetice (samotným květinám ale neodolám) a tak jsem tyto vody rozdělila mezi setru, mámu a babičku. Nemusím vám povídat, jakého ocenění se mi dostalo :D Holky byly nadšený a maximálně spokojený. Pokud jde o ty jednotlivé vůně, tak u levandule bych se nebála přidat na intenzitě, jasmín je také poměrně slabý, jen ta růže je dost intenzivní. Toť vůně, pokud jde o vlastnosti, tak si nemůžu stěžovat. Příjemně osvěží a myslím si, že by mohly vyhovovat snad všem typům pleti bez nějakého rozlišení. Já bych konkrétně tady šla spíš po čuchu :D 

Dermacol Body Love Mist tělové spreje ©VeronikaAngelinaCoufalova

Co ovšem můžu vychválit až do nebes jsou nové parfemované vody. Mlhy tohoto typu mám v létě obzvlášť ráda a  tohle je vážně úplná pecka! Stejně tak, jako se Dermacolu povedly parfémy, se jim vydařily i tyto produkty. Líbí se mi, že vůně nejsou takové jednotvárné a parfemace každé z nich je velmi zajímavá. 

A protože nejsem žádný sobec, dva kousky jsem opět poslala mezi rodinné osazenstvo (tentokrát ostrouhala babička, ale té jsem jako revanž poslala řasenku... no jaká jsem vnučka?). Nechala jsem si dvě vody, které mi voněly nejvíce. Jednou z nich je St.Tropez Night, která mi voní hodně svěže, lehce a vzdušně zároveň. Díky citrusům mi připomíná i jednu z pánských parfémů, které Dermacol má. No prostě pecka! A tou druhou je Portofino Kiss. Taky nijak přeslazená a velmi příjemná vůně. Moje máma se sestrou na ty slaďárny prostě jsou, takže Waikiki Sun a Ibiza Party pro ně byly jako dělané. 

A víte co je super? Že tyto mlhy mají neuvěřitelnou výdrž! Vážně. Oproti jiným tělovým vodám/mlhám/sprejům jsou tyto jasným musthave produktem letošního léta. Stojí nějakých 139,- a věřte mi, že v tomhle případě si za málo peněz koupíte hodně muziky. 

Dejte mi vědět, jestli vás výrobky zaujaly a jestli produkty tohoto typů v létě používáte ;)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ty mlhy vypadají dobře. V létě ráda podobné produkty používám, parfémy jsou na mě hodně těžké :-) sáhla bych po nějaké sladší, svěží citrusové nejsou pro mě to pravé :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Nějakou z novinek od Dermacolu budu muset rozhodně tohle léto vyzkoušet :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři