Garnier Pure Active s aktivním uhlím proti černým tečkám a problematickou pleť

neděle, června 17, 2018

Ahoj krásky,
už je to docela dlouho, co jsem používala bílou variantu tohoto produktu od Garnier. Ta mi ovšem došla a tak bylo potřeba ji něčím nahradit. No a jelikož se chvíli na to objevila na trhu tahle černá čistící verze, s výběrem jsem měla jasno rychle.

Garnier Pure Active s aktivním uhlím

Tak nějak ve zkratce, pořídila jsem si Garnier Pure Active proti černým tečkám s aktivním uhlím.  Jedná se o péči určenou pro čištění pleti a to hned třemi způsoby. Výrobek můžete použít jako masku, peeling nebo čistící gel. Obsahuje kyselinu salicylovou a aktivní uhlí. Z hlavy už vám neřeknu, jakými benefity se pyšnil ten bílý gel, každopádně si vzpomínám, že jsem s ním byla spokojená a používala jsem ho prakticky denně. Když ne, tak obden určitě. Skvěle jsem si s ním dočistila obličej po odstranění makeupu a ještě k tomu jsem vyčistila pleť samotnou. 

Abych pravdu řekla, pro pořízení černé čistící péče mě lákala hlavně ta barva :D Jo, prostě černá, ta je moje. Každopádně, z tuby vám vyleze spíš taková tmavě šedá, spíš až tmavě antracitová. Líbí se mi, že do krému stačí přidat trošku vody a rázem se z něj stane velmi příjemná konzistence, která se po pleti rozprostírá velmi lehce. S obličeje lehce napěněnou emulzi dostanete docela snadno. Mě jen vadilo, že mi černá zalezla pod nehty a do prasklin na rukou, protože mám opět to svoje "suché" období, kdy je můžu mazat jak chci a ony se prostě ne a ne dát do kupy. Jinak žádný problém. Určitě si dejte pozor, aby se vám krém nedostal do očí nebo do nosu. Pálí pálí.

Nejčastěji výrobek používám jako čistící krém, ale když se zadaří a naše malá Magdalénka usne brzy, ráda si ho na sebe dám jako masku, se kterou tu zvládnu ještě ledacos poklidit a udělat :D To se pak modlím, aby se náhodou nevzbudila dřív, než je zvyklá a neměla z mého maskového vzezření nějakou noční můru :D

Garnier Pure Active s aktivním uhlím

Na pleti je ale krém příjemný a krásně vám ji vyčistí. Vždycky se mi líbil takový ten "fresh" finish, který po výrobcích tohoto typu na pleti mám a tady to platí obzvlášť. Úplně cítíte, že se s tou pletí fakt něco stalo, že je čistá a hezky jemná. Myslím si, že výrobek by mohly uvítat slečny s mastnější pletí, protože krém /gel, říkejte tomu, jak chcete, pleť hezky odmastí, zkrátka vyčistí. 

Já jsem si gel kupovala na webu Notino.cz společně ještě s jednou textilní maskou, taky od Garnier, která byla mimochodem taky super. Značka prostě pečující pleťovou kosmetiku umí, o tom jsem se přesvědčila už několikrát  a teď se mi to potvrdilo znovu :)  

Jestli vás produkt zaujal a rády byste ho vyzkoušely, seženete ho od 115,- Kč. 
Pokud máte s výrobkem zkušenost, nebo máte doporučení na ještě lepší čistící péče, napište mi do komentářů.

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Na tenhle produkt se koukám pořád v drogérii ale ještě jsem si ho nepořídila každopádně vypadá hezky mě celkově většina produktů od garnieru vyhovuje :)
    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři