Dermacol - oficiální beauty partner 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech

pátek, června 22, 2018

Ahoj krásky,
to, že Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je velká událost, jsem věděla už dávno. Kromě červeného koberce mě o tomto přesvědčení ještě utvrdila jedna zákaznice, která si přišla do salonu, kde jsem si právě zkoušela svatební šaty, hned pro dvě večerní róby, které by oblékla právě při této příležitosti. 

Dermacol -  oficiální beauty partner 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech

Když pominu šaty, vůbec mě nepřekvapuje, že se takový beauty fenomén, jako je Dermacol, na této události podílí a to tak, že se stal oficiálním beauty partnerem. Pro ty z vás, které se festivalu zúčastníte, bude otevřena Dermacol zóna krásy, kde se budete moci jít zkrášlit a otestovat všechny novinky a bestsellery, které značka nabízí. To vše od 29. 6. do 7. 7. vždy od 11 do 21 hodin v hotelu Thermal. 

Dokonalý makeup se správně zvolenou róbou jdou ruku v ruce a na červeném koberci se žádné přešlapy neodpouští. Není proto vůbec divu, že by při takové události někdo vybral jinou rtěnku, než Dermacol 16h lip colour, která drží jak přibitá a v sytě červené barvě budou vaše rty nepřehlédnutelné. Dokonalá pleť je základ a makeup Nobblesse tím jedním top produktem rozhodě je! No a samozřejmě i váš kukuč musí být mega, tak proč nezkusit řasenku Megal lashes? Já jsem se všemi barevnými variantami z této řady byla maximálně spokojená (hlavně s tou voděodolnou, ta se fakt povedla)

Dermacol -  oficiální beauty partner 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech

Se všemi poskytnutými produkty jsem se nalíčila a tady je výsledek. Je to skutečně jen fofr makeup za pár minutek. Když bych se chystala na takovou událost, nejspíš bych na víčko nakreslila linku a možná, že bych sáhla po umělých řasách. Přeci jen, aby ten kukuč byl takový víc výrazný, pronikavý a dramatický. Ale konkrétně toto jsou produkty, se kterými rozhodně nešlápnete vedle :) 

Máte s těmito produkty zkušenost? Byly jste někdy na festivalu nebo se na něj chystáte? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Na festivalu jsem nebyla, ale někdy bych se na něj určitě ráda podívala :) velmi se mi líbí odstín rtěnky. Jeden odstín mám doma, ale je velmi málo výrazný, tento je nádherný a moc Ti sluší!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké produkty a na pleti vypadají krásně. :)

    TheBlondieTale


    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám jejich rtěnku a mě se hrozně líbí, že vydrží dlouho na rtech, nemusím ji upravovat ani si dávat pozor. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rúž som si veľmi obľúbila a rada ho používam.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři