RIMMEL LONDON Red Instinct by Rita Ora

sobota, dubna 07, 2018

Ahoj krásky,
určitě jste zaregistrovali novou limitku od Rimmel London, pod kterou se podepsala opět krásná Rita Ora. Red Instinct. Kolekce, která se nese v červených tónech a nabízí ti rtěnky, laky na nehty a řasenku.

Ještě před tím, než se pustím do recenze, se chci omluvit za delší odmlku, ale musela jsem řešit věci, které jsou mnohem důležitější než blog. Nehledejte v tom nic vážného :) Všechno je tak, jak má být a já se vesele můžu navrátit k psaní článků. 


Tato kolekce byla inspirovaná jednoznačně svátkem zamilovaných - Valentýnem. Není se tak čemu divit, že se celá nese v červených a rudých tónech. Mě osobně červená nevadí. V oblečení ji příliš nevyhledávám, když už, tak třeba takovou bordó, abych příliš nezářila (i když mým snem bylo při jezdeckých závodech místo černého saka mít u bílých rajtek právě zářivé červené sáčko) ale v líčení v podobě výrazných rtů uvítám jakýkoliv odstín. Na zkoušku mi přišly tři rtěnky právě v červených odstínech. Ty první dva se od sebe příliš neliší, ale rozdíl tam je. Ten třetí, jak můžete vidět, je nejtmavší a já se nemůžu dočkat, až ho vezmu na podzim třeba k nějakému šedému svetru v kombinaci s džínami a koženou bundou! Nosit se dá samozřejmě i teď nemusíte proto čekat půl roku na jiné roční období, to byla jen taková moje vize. Konzistencí se rtěnky nijak zvlášť neliší například od těch, pod které se podepsala Kate Moss. Jsou krémové, na rtech vypadají skvěle, a co se výdrže týče, tak je bude třeba poupravit hlavně po nějakém jídle a určitě i během dne. Jinak všechny palce nahoru si zaslouží metalické červené obaly rtěnek, ty jsou prostě luxusní!




Moji favoritkou se okamžitě stal odstín 001 Temp me! Je naprosto perfektní!


Dál v kolekci byly krásné rudé laky na nehty. Odstíny se překvapivě jmenují úplně stejně, jako odstíny rtěnek. Podle mě s červenými nehty snad nikdy neuděláte krok vedle. Hodí se jak na nějakou slavnější příležitost, tak i na běžné nošení. Ruka s nimi totiž vypadá pěstěně a upraveně. Pokud tedy není vaše manikúra už čtrnáct dnů stará a z části odloupaná. 


V této limitce najdete také paletku očních stínů, kterou bohužel nemám, ale líbí se mi, že se nese v tlumených šedých tónech, se kterými se dá vykouzlit i nějaké jemnější kouřové líčení, které vaším očím propůjčí dramatičtější pohled. A tvůrci nezapomněli ani na řasenku. Jedná se o řasenku Wonderfull volume, kterou normálně můžete najít v hnědém twist balení, ale dělá se i v zářivě zelené se svěží vůní okurky. No a tady ta má svůj design opět metalicky laděný a tady ten kabátek já vážně sekne!


Tyto novinky od Rimmel London mi udělaly vážně radost a i když se jedná o výraznější kousky, tedy alespoň co se rtěnek týče, rozhodně u mě najdou své využití ;) 

Jinak si neodpustím přidat toto video s písní For You právě od Rity Ory. Pokaždé, když videoklip vidím, se mi při pohledu na Ritu a její líčení vybaví právě tyto novinky ;) 


Co vy a červená?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Rtěnky mají opravdu nádherné odstíny. :) Já sice červený odstín moc nosit neumím, ale vypadají pěkně. Ale za to červené laky já můžu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná řada! Hodně mě láká ta rudá rtěnka :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři