NIVEA URBAN SKIN DEFENCE aneb MŮJ NEJLEPŠÍ KRÉM ZA POSLEDNÍ DOBU

čtvrtek, března 22, 2018

Ahoj krásky, 
ani nevíte, jak jsem ráda, že vám konečně jdu napsat taky o něčem jiném, než o parfému :D V záloze mám ještě pár článku s dekorativkou, ale tohle si pro sebe nechat nemůžu.

Dnes bude řeč o jednom denním krému, který jsem si koupila a nebojím se říct, že tohle byl snad můj kup roku. Konečně jsem totiž našla něco, po čem moje pleť není suchá, ale krásně hydratovaná, voňavá, jemňoučká, lehoučká, no prostě skvělá! A o to všechno se postaral tento zeleno bílý kelímek od Nivei z řady Urban skin.


Na produkty z řady mě nalákala už reklama, co běžela v TV. Líbilo se mi, že samotné balení už evokuje jakousi svěžestí a jelikož se nemůžu dočkat jara, pořízení tohoto výrobku jsem brala jako něco, čím bych se tomu letnímu období mohla alespoň trošičku přiblížit. Krém má za úkol vaší pleti dodat intenzivní hydrataci, poskytne ji antioxidační péče, posílit obranný systém pleti, chrání ji před vnějšími vlivy, obsahuje ochranný faktor SPF 20, má lehkou strukturu a svěže voní. Obsahuje antioxidanty, zelený čaj, kyselinu hyaluronovou a je dermatologicky testován. 

Co se týče té lehké textury, tak ta je teda úžasná! Nejedná se o klasický krém, je to spíš takový gelík, který je na pleti moc příjemný, snadno se nanáší, krásně chladí a po aplikaci se hezky vstřebá a nijak nelepí. Mám denní krém, takže ho nanáším každé ráno na vyčištěnou pleť. 

Momentálně ho používám asi 14 dnů a řekla bych, že pleť je viditelně lepší. Nezdá se mi už tolik unavená, působí odpočatě a to kolikrát tomu spánku v noci příliš nedám. Kupovala jsem si ho na webu Notino.cz a vzhledem k tomu, že se blíží Černý pátek a s ním výrazné slevy na nejrůznější produkty, hodlám si ke krému dokoupit i ostatní výrobky z řady. Věřím, že rozhodně budou stát za to ;) 

Co vy a Nive? Zaujala vás tato řada?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Aj mňa rovnako zaujala reklama na túto novú radu. Značku Nivea mám už roky veľmi rada a nikdy ma nesklamala. Super, že si o tomto krémiku napísala, určite ho vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt je tak dobrý? Mrknu na něj :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři