MOJE NEHTY 2/2018 PODRUHÉ

pondělí, března 12, 2018

Ahoj krásky, 
opět tu pro vás mám ukázku mých nehtů, které jsou ještě únorové a dělané cca po čtrnácti dnech, od těch předchozích. Nějak jsem prostě zatoužila po změně a nemohla jsem se dočkat, až nápad, který jsem měla v hlavě, přenesu na nehty. 


Hned na začátek musím napsat, že je mi jasné, že toto nemusí být každého šálek čaje. Nehty jsou poměrně výrazné, hodně zdobené což právě na někoho může být moc a může se to zdát i přeplácané. Mě se nosily úplně báječně a s těžkým srdcem jsem je potom dávala dolů :D Baví mě detailně promýšlet jednotlivé vzhledy a designy, protože mám moc ráda, když nehty mají tzv. hlavu a patu. 

Jak víte, jakožto beauty blogger spolupracuji i s několika kosmetickými značkami. Co je ovšem mým snem, tak spolupracovat s některou ze značek, která se zabývá právě sortimentem pro nehty. Zkoušet každou novinku, vše nafotit a podělit se tady o ně prostřednictvím článku s vámi. Sledovat a zkoušet nejnovější trendy a celkově vše nové v tomto směru, lepit, pilovat, gelovat... :D Tak, ale teď už zpátky nohama na zem :D 

Jak u mě ve studiu byla v lednu populární barvička Pompadour, v únoru to jasně vyhrála krásná vínová Wine. Právě tu můžete vidět na fotce. Tu světle kouřovou barvičku jsem udělala jednoduše, a to tak, že jsem si namíchala trošičku čirého gelu s kapkou černé, ale opravdu maličkou. Růže jsem chtěla otisknout z razítka. To se mnou ale nechtělo spolupracovat, takže mi destička s motivem posloužila jako předloha a růže jsem kreslila ručně černým gelem Black Coal. K dozdobení jsem použila bronzové kamínky, které mám už hrozně dlouho a bohužel už nevím odkud. Samotná stavba nehtu probíhala úplně klasicky. Na připravený nehet jsem nanesla Bond Biotin, místo AiO gelu jsem vyzkoušela Babyboomer gel (a jiný už asi ani nechci), barvičky tu máte vypsané a nakonec nesmí chybět lesk jako blesk v podobě Elastic Top Finish gelu. Vše samozřejmě od úžasné značky Ruscona

Po takových výrazných nehtících mám většinou potřebu jít do něčeho světlejšího a jemnějšího, tak se nechtě překvapit, do jakých jsem se pustila tentokrát ;) 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři