DERMACOL NOVINKY Metalické tužky na oči a inovované "bonbon" mono oční stíny

pátek, března 23, 2018

Ahoj krásky, 
co se týče novinek, tak Dermacol ani na vteřinu nezahálí a do svého sortimentu zařazuje stále něco nového. Dnes tu pro vás mám ukázku výrobků, které už nejspíš znáte. Jedná se o malé bonbon stíny, které má Dermacol v nabídce už nějaký ten pátek. Úplně bez nucení přiznávám, že mě stíny příliš neuchvátily. Věděla jsem o nich, ale nijak mě nezaujaly. Naopak moje máma z nich byla u vytržení, tedy alespoň ze dvou odstínů, které používala pořád dokola a málem se jí zbořil svět, když si šla pro nové do drogerie a stíny najednou nebyly.

Jeden z důvodů, proč jsem stíny nevyhledávala, bylo to, že jejich pigmentace byla mizerná. Možná se našlo pár výjimek, které byly hezky syté, ale když jsem si je v drogerii zkoušela, tak jsem věděla, že tohle nebude nic pro mě. 


No a proč vám tohle všechno píšu? Protože Dermacol tyto stíny inovoval a vylepšil je. Valila jsem oči hned, jakmile jsem si stíny přejela po ruce. Nádhera! Jeden z nich mi připomíná leštící pigment, vyhlášenou Auroru, kterou používám ve studiu na nehty, takže nádhera. Dalším mým oblíbencem je zelenohnědý stín, který vypadá zajímavě jak v balení, tak na oku a ještě jsem si oblíbila jeden světlý stín, který je perfektní do oblasti pod obočí nebo na prozáření vnitřního koutku oka. Zbytek jsem hodila do pytlíčku a věnovala svojí mámě, protože bych ty barvičky neunosila, tak ať si jich užije ;)


A jako další novinku tu mám metalické tužky na oči, které slibují dlouhotrvající výdrž až 16 hodin. Hrozně se mi líbí pigmentace modré a zelené! Foťák barvičky trošku sežral, ale ve skutečnosti je to nádhera. Každopádně používám ty zbylé dvě, zlatou a bronzovou. Na linku jsou úplně perfektní a celkově oko hezky oživí. Takže pokud nemáte čas na vytváření kdo ví jakého makeupu, tyhle tužky budou přesně pro vás. Opět jsem byla štědrá a po nafocení swatchů jsem modrou a zelenou věnovala tchýni, která z nich byla taky nadšená :) 


Tohle nejsou zdaleka všechny novinky, co momentálně Dermacol nabízí ;) Teště se na další článek!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Paráda, že si dermacol vzal rady v podstatě všech blogerek a oční stíny inovovali :-)

    OdpovědětVymazat
  2. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  3. Pigmentace stínů je teda vážně výborná :) páni!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty stíny vypadají fakt dobře!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři