Calvin Klein Euphoria recenze

neděle, února 25, 2018

Ahoj krásky,
mám tu pro vás recenzi na jednu z dalších verzí této krásné vůně, kterou je Euphoria od Calvina Kleina.Co jsem tak vypozorovala, řekla bych, že tohle je jedna z nejoblíbenějších vůní, která bude "frčet" snad pořád. Podobně, jako třeba Chloé. Na jednu z variant Euphorie jsem vám tu už recenzi psala. Pojďte si ale přečíst pár řádků o této krásce v kovovém těle ;) 
Calvin Klein Euphoria - parfemovaná voda pro ženy
Ještě než jsem se rozhodla pro pořízení této vůně, váhala jsem mezi ní a další vůní. Ta druhá v sobě ovšem měla růži, kterou já e-e, a vzhledem k tomu, že tady se ve složení nenachází, jsem dala přednost právě Euphorii. Na většinu vůní mě nalákají dřevité tóny, které tu tedy nejsou, ale pižmo ano. To se v základu skvěle snoubí s fialkou, mahagonem a jantarovou pryskyřicí. V srdci vůně je něžná kombinace lotosu s orchideí a hlavu si nechává vůně zcela svěží, tvořenou zelenými tóny a granátovým jablkem. 

Hrozně se mi líbí to usazení flakonu v kovu. Působí to elegantně a nadčasově zároveň. O skvělé ozdobě někde v koupelně na poličce nebo na komodě v chodbě u zrcadla není ani pochyby. Vůně má krásný fialový odstín ve kterém se nese i krabička, do které je parfém usazen. Pokud jde o výdrž, tak na sobě vůni cítím poměrně dlouho. Kupovala jsem ji klasicky na Notino.cz, kde je na nejrůznější velikosti uvalena hoooodně příjemná sleva, tak se určitě mrkněte :) 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

14 komentářů

  1. GFC Miška
    Protože si myslím, že by to byla vůně přímo pro mě, jak vidím složení, vůbec nevypadá špatně :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, sledujem GFC July V. Tuto vonu poznam uz dlhsie od mojej znamej kupuje si ju dookola, doteraz ma nechavala chladnou. Nedavno sa ku mne dostala vzorka tejto vone a tato vona mi uz vonala a isla by som do vacsieho balenia. Asi na tu vonu treba dozriet :-)
    july.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji, jako Erika Uchytilová, tuto vůni znám a kupuju si jí pravidelně, je taková ženská, smyslná a plná energie, která mi poslední dobou dost chybí. eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Peťuška
    túto vôňu chcem, lebo som o nej počula, že fakt krásne vonia... chcem to zažiť... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  5. hezký den
    GFC Barbora Červenková
    vůni bych si přála, protože byť mám parfémy ráda, moc jsem jich nikdy neozkoušela. Mám doma Black Opium a říkám si, že by to chtělo také nějaký opak - něco svěžího. No a když si čtu složení tohohle Calvina, zní velmi příjemně. Nehledě na to, že naposledy mi u kávy kamarádka říkala, že nejlepší parfémy jsou podle ní od Calvina :) cervenkova.barbora()seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Gfc eva richterová ervulenka@seznam.cz
    Jelikoz rada zkouším nove vune a věřím, ze tato se mi bude líbit.

    OdpovědětVymazat
  7. GFC: Maracujový Šálek
    Moc se mi líbí složení vůně a krásný okouzlující flakon. Ještě jsem neměla možnost vyzkoušet vůni od CK. :) Určitě by mě hodně potěšila. :)
    maracuja.tea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj zni úplně skvěle, rozhodně bych ji chtela zkusit 😍😍😍 tvoje recenze me taky moc zaujala :)
    Gfc Renata Okáčová
    Reninan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj zni úplně skvěle, rozhodně bych ji chtela zkusit 😍😍😍 tvoje recenze me taky moc zaujala :)
    Gfc Renata Okáčová
    Reninan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Mirka Škampová
    Tuto vůni od CK jsem zaregistrovala již dříve (a láká mě), nicméně tím to skončilo. Kdysi jsem tuto značku používala - kdo by neměl či neznal CK One...teď bych se k CK chtěla zas vrátit, tak zkusím před nákupem nejprve svoje štěstí :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, po vůni už jsem na jistém e-shopu pokukovala, moc se mi líbí složení vůně. Takže tato soutěž přišla jak na zavolanou :-). Sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC : Petga Fektus
    Calvin Klein?No vždy som chcela vyskúšať poriadny parfém a ako aj píšeš,ozdoba na komodu by sa tiež hodila :D Vyzerá dobre :)
    horbendy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji jako Jana Nováková (nejsem u sebe na PC a nepamatuji si heslo :-D ) Tato vůně by se mi velmi líbila, jako dárek pro moji mámu. Jinou nepoužívá a 23. března má narozeniny, tak bych ji jí moc ráda dala :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Gfc: Karolína Brázdilová
    Chtěla bych ji už jen z toho důvodu, že vše od CK miluju a tuhle vůni si velmi vychvaluje kamarádka. :) karolinabrazdilova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři