RIMMEL LONDON│STAY MATTE Liquid lip colour

úterý, ledna 16, 2018

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám něco z té dekorativní škatulky. Pokud jste milovnice kosmetiky a rády sledujete, co nového se v tomto beauty světě děje, určitě vám neuniklo, že Rimmel London, stejně, jako většina ostatních značek, do své nabídky zařadil nové matné tekuté rtěnky. Sama jsem se jich nemohla dočkat a jsem moc ráda, že  už si ke mě našly cestu. 


Musím říct, že mě hned, jakmile jsem rtěnky uviděla, překvapila jejich velikost. Ony jsou totiž docela malé. Určitě o něco menší, než třeba klasické tubičky s kdejakým leskem na rty, to mi ovšem nijak nevadí. Do kabelky ideální. To jejich tělo je průhledné, takže jdou hezky vidět jednotlivé odstíny a tělo mají matné, co se mi moc líbí. Horní část aplikátoru je černá a tvarovaná tak, aby pohodlně padla do každé ručky. 


Je známo, že matné rtěnky mají tendenci rty hodně vysušovat. Tady u těch ale takový pocit nemám. Rtěnka má klasický pěnový aplikátor, se kterým se rty dají pěkně vykreslit. Samotné nanášení vám příliš práce nedá, ale pozor u těch tmavších odstínů, tam to chce trošku šikovnosti a preciznosti.

Z čeho jsem si sedla na zadek, je výdrž. Ty rtěnky drží jako přibité! Když jsem chtěla jednotlivé odstíny vystřídat na rtech, tak mi to dalo sakra práci, než jsem tu jednu sundala :D O ušmudlané puse ani nemluvím, takže z pouhé změny rtěnky jsem si mohla dělat nový makeup. Ale jak říkám, ta výdrž je naprosto boží!

Jak můžete vidět výše, mám dva nejtmavší odstíny. Docela škoda, že není podzim. Konkrétně tu temně fialovou bych rozhodně unosila, s černou by to bylo asi o trošku komplikovanější.

Výsledek obrázku pro rimmel london stay matte shades
zdroj: https://i.ytimg.com/vi/QtFGM6i7kbk/maxresdefault.jpg
Pro přehled o dalších odstínech jsem si s dovolením vypůjčila tuto krásnou koláž. Jak vidíte, najdete tu krásné barvičky, které jsou ideální pro běžné nošení. Já bych rozhodně ještě některé z nich chtěla, přeci jen, ta černá na běžné nošení moc nebude...

Tyhle rtěnky jsou jednou z věcí, co se Rimmel London rozhodně povedla a já jim za to tleskám! Jak jsem řekla, rozhodně svoji "sbírku" rozšířím o další odstíny a už se na to moc těším ;)

Co vy a tekuté rtěnky? Zaujaly vás tyto Stay Matte?
Těším se na Vaše komentáře :)
Vaše A.

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Ty jo ty vypadají dobře !!!

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty vypadají naprosto úžasně! to musím mít!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně skvělé, taky si budu pořizovat další :D :)

      Vymazat
  3. Wow, tolik krásných odstínů. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek a ty swatche se ti vážně povedly! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, ale swatche jsem si vypůjčila (zdroj je tam uveden). Chtěla jsem, abyste viděli tu nádhernou barevnou škálu :)

      Vymazat
  5. Tyjo, tak teď se na ně musím rychle podívat :D :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Vidím je úplně poprvé a nějaký odstín určitě zkusím :) děkuji za tip!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři