Moje péče o nehty s produkty od Sally Hansen

sobota, ledna 27, 2018

Ahoj krásky,
moc mě potěšilo, že vaše reakce na moje poslední nehty (ty fialové dlouhé drápy :D) byly převážně pozitivní, za co vám moc děkuji. Nové nehtíky na sebe nenechají dlouho čekat, ale hodně z vás mi psalo, jestli bych vám nedala nějakou radu nebo typ na nějaké nehtové produkty, díky kterým by byly vaše nehtíky pevnější a lépe rostly. To víte, že vám poradím ;)

Ještě hned na okraj napíšu, že sama mám momentálně nehty GELOVÉ, takže aby někdo nepřišel s tím, jakou tu provádím osvětu co se přírodních nehtů týče a sama je nenosím.. Rozumíme si, ju? V zimě jsou moje nehty i ruce celkově v hrozném stavu. Jsou věčně suché, extrémně suché, mnohdy i popraskané do krve a tak mi ani nehty příliš dlouho nevydrží. Hodně se lámou a to klidně v polovině celé plochy nehty, takže nic příjemnýho. No a ty gelovky jsou pro mě jakousi ochranou a nejlepším řešením, jak tohle období přečkat. 

Sally Hansen Moisture Rehab intenzivní péče pro oslabené a dehydrované nehty
Hodně jste se mě ptaly na stav nehtů po sundání gelovek. Zkušenosti, které jste mi psaly, slýchám ve studiu snad pořád:
  • nehty jsou tenké jako papír
  • lámou se
  • lůžko může i bolet
A proč? Protože nehet je při modeláži hodně opilovaný. Takovou neplechu vám hodně často udělají vietnamci, pokud se rozhodnete k ním zajít na nehtíky, protože pro úsporu času vám i přírodní nehet brousí bruskou, ve které nemají cit a je jim úplně jedno, jestli vás to bolí, nebo ne. Když se náhodou ozvete, nebo kvůli pálení nehtu ucuknete, ještě se na vás škaredě podívají. Jo, modeláž je určitý zásah do nehtu, ale z vlastní zkušenosti vím, že nehet se dá řádně připravit pro gel i bez toho, abyste měly propilované svoje nehty. 

Pokud se pro sundání gelových nehtů rozhodnete, určitě gel nervěte násilím. Nejlepší cesta je materiál odpilovat. Když zajdete do studia, kde vám nehty dělaly, neměl by to být problém. Vím ale, že když šla kamarádka právě k Vietnamcům, aby ji to sundaly, tak jí řekly jen "toto nedělám" :D Ale abych se už konečně dostala k té péči..

Určitě je dobré mít doma nějaké laky na nehty obsahující vápník a látky, které vám nehet zpevní. Já na každé nehty, ze kterých jsem sundávala gel, dávám STRENGHT zpevňující lak na nehty od Sally Hansen. Lak nehty zpevní a propůjčí jim zdravý lesk. Nebojím se aplikovat dvě vrstvy.

Co bych vám taky doporučila, je MOISTURE REHAB intenzivní péči pro zničené a dehydrované nehty a nehtovou kůžičku. Jedná se o jakýsi gelík, který nanesete na nehty štětečkem a gel vetřete do nehtu a jeho okolí. Doporučuje se používat na noc, aby všechny ty pomocné látky mohly splnit svoji službu. 

Určitě bych nezapomínala na pravidelné mazání rukou, můžete zobat nějaké doplňky stravy, které podporují růst nehtů (a kolikrát i vlasů) a své dělá i strava. Když už se rozhodnu pro nalakování, tak sahám jedině po lacích Miracle gel, také od Sally Hansen (kupuji jedině na Notino.cz) Přiznám se, že jiné laky ani příliš nevyhledávám. Tady u těch se mi líbí ten výsledný efekt, který vám propůjčuje vzhled gelovek a pracuji s nimi i u sebe ve studiu. Laky jiných značek, převážně tedy třpytivé, efektové apod. používám už jen na ozvláštnění nebo zdobení. 

Víc pro své nehty nedělám ;) Určitě mi napište, jaké nehtíky preferujete vy nebo jak celkově vaše ruce snáší zimu.

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Já jsem umělé nehty nikdy neměla a ani to nemám v plánu, teď jsem dlouho nechávala nehty odpočinout od všech laků, aby zregenerovaly a zesílily, ale už mi nějaký ten lak na nehtech chybí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když má člověk pěkné a pevné svoje nehtíky, tak mi přijde plácat na ně gel taky zbytečné, lak bohatě stačí :)

      Vymazat
  2. Od Sally Hansen som už jednu starostlivosť mala, ale vôbec som nevidela, že by niečo robila. Momentálne mám zhodené dole gélové nechty a tak ma napadlo, že by som opäť niečo od Sally Hansen vyskúšala, ďakujem za tip :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Sally Hansen mám moc ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři