MOJE NEHTY 1/2018

středa, ledna 17, 2018

Ahoj krásky,
jako každý měsíc, tak i dnes pro vás mám ukázku mých aktuálních nehtů. Než mě zasypete komentáři, jak se s takovýma drápama dá vůbec fungovat a že si s nimi ani tu prdel nejde vytřít, dovolte mi k takovému typy nehtů napsat pár řádků :)

Jak jistě víte, vlastním nehtové studio. Musím přiznat, že většina mých zákaznic dává přednost krátkým nehtům především kvůli praktičnosti a já se jim nedivím, chápu je. Najde se ovšem i pár slečen, kterým dělám nehtíky hodně dlouhé a řeknu vám, že mě se takové nehty dělají o moc lépe, než ty krátké pidinky. Nedokážu vám říct proč. Jestli je to proto, že tady na těch máte víc plochy k tvoření? Fakt nevím, ale hrozně mě to baví! 

Vím, že když už se dámy začnou k takovým nehtům vyjadřovat, neopomenou ani hygienu. U delších nehtů je dobré mít třeba na umyvadle nějaký kartáček, kterým pravidelně nehty zespodu vyčistíte. Co si budeme povídat, ona nějaká ta špína pod nehty fakt nevypadá dobře. 

A fungování s dlouhými nehty? Jde to, věřte mi. Všechno je vážně jen o zvyku a o šikovnosti. Ono pro nošení takových dlouhánů jsou na určité věci jisté fígle, které si každá nositelka časem osvojí :) 


Teď namířím na sebe. Já jsem byla vždycky zvyklá nosit dlouhé nehty a když jsem si ty svoje pevné přírodní zkrátila na minimum, tak jsem se vůbec necítila ve své kůži. Najednou jsem cítila horní bříška prstů, což předtím s nehty neexistovalo, a mě se ten pocit ani nelíbil :D Divný, že? 

Další věc je ta, že mám malou holčičku a když jsem si tyhle nehty dělala, říkala jsem si, že si je nějak hezky  nafotím a potom je alespoň o půlku zkrátím. Nerada bych Magdalénku nějak škrábla, štípla píchla apod. Každopádně jsem se s nehty sžila poměrně dobře a zkracování se nekonalo. Doma s nimi zvládnu vše, kromě zapínání knoflíčků :D To jde trošku hůř a bowling bych s nimi asi taky nehrála.

A poslední věc je ta, že mám udělanou pouze levou ruku. Nejde o to, že by se mi do pravé nechtělo, ale momentálně mám se svým studiem velké plány a tvoření nehtíků mě chytlo natolik, že nové nehty, hlavně tedy barvu, budu mít snad každých 14 dnů, protože na mých klientkách bych asi všechny ty nápady zrealizovat nezvládla, takže jsem se obětovala :D Chození mezi lid zvládám a zatím jsem žádný divný nebo překvapený výraz nezaregistrovala.

Jo, a abych nezapomněla... Zamilovala jsem se do značky RUSCONA. Hrozně se mi líbí ten příběh značky, to, jak firma vznikla a Slávka Skýpalová (dříve Rusnáková), majitelka/zakladatelka, je u mě naprostá bohyně a moje veliká inspirace. Na modeláž nehtíků mi posloužil úžasný Fibro gel, fialová barvička Levander, zdobící folie, o které jsem ani nevěděla, že ji mám :D a zdobila jsem naprosto báječným bílým gelem White Exlusive. 

Abych pravdu řekla, ani se mi nebude chtít se s těmito nehtíky loučit. Na světle hází nádherné odlesky a folie krásně mění barvy.

Jaké nehty preferujete vy?
Budu se těšit na Vaše komentáře :)
Vaše A.

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Tyjo, ty jsou extravagantní :) Ale krásná barva!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Dříve když jsem nosila umělé nehty, tak jsem také preferovala delší, nikdy jsme sice neměla tak dlouhé, jako máš ty, ale zvykla jsme si na ně opravdu rychle. Teď je kvůli práci a studiu mít nemohu, ale ani svoje nemám úplně krátké :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně mám raději kratší, ale třeba mamca celý život nosí fakt dlouhé a funguje s tim. Má květinářství, kde váže kytky a doma pracuje na zahradě. Je to přesně o zvyku a naopak už vubec neumí s krátkými :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky znám právě pár ženských, které k životu fakt takový drápy potřebují a udělají s nimi absolutně vše :D :)

      Vymazat
  4. Já preferuji dlouhé nehty Jelikož mám hodně krátké a široké prsty,alespoň to tu ruku opticky prodlouží. Mimochodem, ty nehty na fotce jsou opravdu nádherné! Jsi moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Luci :) a je to tak, jak píšeš. Já kolikrát i svým klientkám, nebo úplně novým zákaznicím doporučuji kolikrát "špičky", když mají třeba kratší a silnější prsty. Ty hranaté/rovné nehty jim kolikrát nesluší, ale takhle jim to ty prstíky opticky prodlouží a zúží prsty :)

      Vymazat
  5. Krása !

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se takové dlouhé nehty absolutně nelíbí, ale je to o vkusu.

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je na mě až moc. Nelíbí se mi až takové mega dlouhé drápy. Působí to v reálu spíš komicky, než hezky. Na fotku asi fajn, ale jinak za mě ne-e :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vždycky jsem nosila kratší než máš na fotce, ale ne úplně krátké, teď v těhotenství mi nehty upadají, takže nemám šanci :D každopádně si budu hledat nějakou šikovnou nehtařku v Praze nejlépe Holešovice a okolí. :)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď přemýšlím, jak vypadaly moje nehty když jsem čekala Magdalénku :D každopádně jsem je v té době měla kratší a nalakované, ale je fakt, že kvalitou byly o hodně lepší. On to má asi každý jinak :D O nehty i o vlasy jsem přišla až malé bylo 5 měsíců, pak začala být i zima, takže gelovky byly jasná volba :D

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři