Calvin Klein Obsessed for men

čtvrtek, ledna 25, 2018

Ahoj krásky,
jak už jsem vám psala na Instagramu, moje milovaná polovička ode mě k narozeninám obdržela novou vůni a recenzi na tenhle skvost si prostě nemůžu odpustit.

Jak vidíte, řeč je o vůni Obsessed od Calvina Kleina. Do vůně, vlastně do obou vůní, jak do pánské tak dámské verze, jsem se zamilovala ihned poté, co jsem přičichla ke vzorečku, který jsem obdržela s objednanou kosmetikou, kterou jsem si na Notino.cz kupovala. Když jsem se ujistila, že pánská vůně příteli voní, o dárku jsem měla rázem jasno.

Calvin Klein Obsessed for Men
Co se týče flakonu vůně, tak já tyhle jednoduché, originální a čiré flakony prostě miluju! Koupelnu nám zdobí už jeden takový (ck2) a nepochybuji o tom, že by to vedle něj Obsessed neslušelo ;) Samotná vůně je novou verzí ikonické toaletní vody z roku 1986, Obsession for Men, od které má předlohu, ale nové složení odráží podobu současného moderního muže. 

Hned po prvním přivonění z vůně ucítíte osvěžující a šťavnatý grep, který doplňují kořenité tóny pepře a kardamomu. V srdci je ukryto vzácné labdanum, cedr a kůže. Samotný závěr pak tvoří ambrox v kombinaci s černou vanilkou a pačuli.

Já mám tady ty kořeněné orientální vůně hrozně ráda. Úplně z nich čiší nápaditost a elegance, které se hodí jak pro denní nošení, tak i nějakou speciální příležitost.

Jsem ráda, že jsem se  rozhodla právě pro Obsessed (v posledním beauty rozstřelu jsem váhala ještě mezi vůní od Hugo Boss The Scent), protože příteli moc voní a já si užívám každou chvíli, když kolem mě projde a vůně je na něm cítit.

Ještě mám zálusk na dámskou verzi, tak snad si ke mě brzy najde cestu ;)

Znáte tuto vůni? Jaká je vaše oblíbená vůně od CK?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Flakonek se mi líbí. :) Ještě jsem žádnou jejich vůni nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  2. Vždy ma Calvin Klein parfémy lákali, no ešte som žiadny nemala :) Tento pánsky vyzerá naozaj veľmi dobre

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři