BIODERMA Hydrabio Sérum & H2O

pondělí, ledna 15, 2018

Ahoj krásky,
s příchodem chladnějšího počasí se musím vždy vyzbrojit jen tím nejlepším, protože v chladném období moje pleť má tendenci být sušší a občas jsem na ni našla i šupinky, a podle mě, tyto výrobky od Biodermy tím nejlepším jsou. 

BIODERMA Hydrabio Sérum & H2O
O séru Hydrabio jsem vám tu už jednou psala. Pro mě je tato bílomodrá plastová tubička s pumpičkou takový malý zázrak, který mi s pletí vždy udělá neskutečné a právě proto mám potřebu vám o něm ještě jednou říct, vlastně napsat. 

Celá řada Hydrabio je především určená pro dehydratovanou pleť, což ta moje rozhodně je. Přiznám se, že momentálně se mi pitný režim dodržovat příliš nedaří, spánku a odpočinku taky moc nemám a první, na čem se to odrazí, je pleť. O té změně počasí ani nemluvím. Tento lehoučký závoj, který na vás vykoukne po zmáčknutí tubičky, je vhodný na použití místo denního krému, ale s klidem ho používám i jako bázi pod makeup. Okamžitě se vsákne, pleť zvládne i vyhladit a parfemace není nijak silná, právě naopak. Taková jemná, krémová, svěží. Má pleť toto sérum miluje. Mám díky němu pleť bez šupinek, nijak mě nepne, nesvědí, vzhledově mi přijde mnohem zdravější a díky svým silným hydratačním účinkům mi na pleti napraví všechnu tu škodu, kterou jsem si na ni napáchala. 

Vyzkoušela jsem už hodně věcí, ale žádný jiný podobný výrobek s takovými účinky, a který by mi takhle moc vyhovoval, neznám. Cena tohoto séra se pohybuje od 400,- do 500,- Kč, ale řeknu vám, že téhle investice nebudete litovat. Toto už je moje třetí balení a zaručeně není poslední :)

A když jsme u té péče, tak společně se sérem používám i micelární vodu, také z řady Hydrabio. Musím říct, že já micelárky používám pouze na čištění pleti. Neodličuju se s ní, na to mám raději výrobky k tomu určené a ještě nejlíp, aby byly na olejové bázi. Voda mi pleť vyčistí, příjemně osvěží a ta je pak připravena na další kroky. 

Hned za Atodermem je tohle moje další nejoblíbenější řada od Biodermy a konkrétně tyto dva produkty mám otestované víc než dost, takže vám je s klidným svědomím mohu doporučit :) Biodermu jsem kupovala většinou v lékárně, ale poslední dobou ji objednávám na webu Notino.cz, protože na ni kolikrát mají nějakou výhodnou akci nebo slevu, která se vyplatí ;) 

Co vy a Bioderma? Který výrobek se vám nejvíce osvědčil?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Já mám nejraději ty modré krémy na tělo, ale i na tvář není špatný a pak růžová micelárka ta u mě vede.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda bez toho Atoderm krému fakt nemůžu existovat. Tak, jak se mi po něm zlepšil ekzém a celkově suché ruce, to se nepovedlo ani nejrůznějším mastím na předpis od lékaře.. :)

      Vymazat
  2. Něco z této modré řady jsem zkoušela a to zrovna nějaký krém, který jsem používala pod makeup a byl výborný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem takhle nějaký používala, ale už ho mám myslím pryč :/

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři