Makeup Revolution I ♥ MAKEUP Molten Chocolate tekutá rtěnka

čtvrtek, listopadu 02, 2017

Ahoj krásky, 
jak tak na to koukám, teď je to tu převážně samý lesk na rty, tak si pro změnu dáme recenzi na jednu super tekutou rtěnku :D Když jsem brouzdala na Notino.cz, do oka mi padla právě tekutá rtěnka od Makeup Revolution I ♥ MAKEUP v odstínu I Heart Chocolate, takže stačilo pár kliků a rtěnka byla moje.

Makeup Revolution I ♥ MAKEUP Molten Chocolate tekutá rtěnka  
Chtěla jsem ji hlavně kvůli čokoládovému odstínu, který mi připomínal některou z populárních rtěnek od Kylie Jenner a  balením připomínají legendární Melted tekuté rtěnky od Too Faced.

Rtěnka v tomto případě není matná, ale má lesk, což by mi ani tak nevadilo, ale v mattu bych ji brala asi víc. Pokud jde o nějakou charakteristiku, tak rtěnka má mít vysoký barevný efekt, vonět po čokoládě/kakau, dlouhotrvající efekt, obsahuje vitamin E a slibuje pohodné nošení.



Pod všechny tyto benefity se mohu podepsat. Má netradiční, ale přesto pohodlný aplikátor, který hezky klouže po rtech a snadno je  sním vykreslím. Rtěnka vážně báječně voní a je hezky pigmentovaná. S odstínem jsem asi šlápla trošičku vedle. Chtěla jsem nějaký, který by byl víc tlumený, možná lehce do fialova, nebo stejný, jako obal, kdežto tady ten mi přijde trošku do cihlova, ale nevadí. Rtěnku unosím tak jako tak a už teď vím, který odstín by mohl být ten pravý ;) Na rtech je rtěnka vážně hodně příjemná a výdrž je obstojná. Navíc když se po nějaké době ze rtů začne ztrácet, tak nezačne mizet ani tak barva, jako spíš lesk a rty jsou pořád hezky natónované.

Jestli se vám nechce dávat přes pět set za jednu rtěnku od Too Faced, tak tohle by mohla být její levnější, ovšem ne méně kvalitní, alternativa. Určitě vám dám vědět, ať už tady, nebo na Instagramu, jak jsem pochodila s tím druhým odstínem, protože ten zkrátka potřebuju :D

Co vy a tekuté rtěnky? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Popravdě s tekutými rtěnkami nemám moc zkušeností a dávám přednost těm klasickým, ale nevypadá to vůbec zle :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny odtieň!:) Aj keď mne by asi veľmi nevyhovoval ten aplikátor

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  3. odtieň je super, aj ten aplikátor by som chcela vyskúšať, ale ja mám najradšej matný efekt na perách :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím asi nejkrásnější odstín co jsem našla. Musím co nejdříve vyzkoušet, matný efekt na rtech je strašně skvělý. Holky, když se tu mluví o rtech, chci se zeptat nemáte náhodou nějakou zkušenost s permanentním makeupem jde mi hlavně o osobní zkušenost.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři