Naturalium Fruit Pleasure Coconut sprchový gel & šampon a kondicioner

pondělí, října 30, 2017

Ahoj krásky,
pokud  jste milovnice kokosu, tak si tento článek musíte přečíst až do konce, protože vám v něm dám typy na úžasné, voňavé a veganské výrobky, kterými se můžete rozmazlovat každý den.

Řeč bude o kokosových produktech od značky Naturalium. Už jednou jsem vám tu psala o sprchovém gelu a protože jsem produkty doporučovala, kudy jsem chodila, musím se k nim dnes vrátit. Proč? Protože právě z výrobků od Naturalium hodlám udělat kosmetické balíčky, kterými obdaruji veškeré ženské osazenstvo v naší rodině :D 

Naturalium Fruit Pleasure Coconut sprchový gel & šampon a kondicioner
Jestli o značce slyšíte poprvé, tak Naturalium se specializuje na vývoj, výrobu a prodej přírodních kosmetických produktů, prostřednictvím kterých chce zákazníkovi přinést ryzí emoce a potěšení. Výrobky neobsahují parabeny, barviva, ftaláty a fenoxyetanol (složky, které by mohly pokožku dráždit, nebo vysušovat), nejsou testovány na zvířatech a jsou veganské.

Ne, fakt. Sprcháč byl, a je, naprosto báječný. Ta vůně je úžasná, samotná sprcha s gelem je požitek a jestli milujete kokos, tak se do sebe budete chtít zakousnout, protože vaše pokožka bude prostě mňam. Sprchový gel byl moji premiérou, u této značky, ale potom, co jsem si ho tak oblíbila, jsem se rozhodla vyzkoušet i další z výrobků, které Naturalium nabízí. Prozatím jsem sáhla po šamponu s kondicionérem, jak jinak, než v kokosové provedení.

A výsledek? Nádherné voňavé lesklé vlasy. Šampon hezky pění, kokos z nich jde pěkně cítit, takže doufám, že také potěší ty, kterým mám v plánu ho nadělit :) Když jsem brouzdala na Notino.cz, tak mě ještě zaujala varianta Nut Shea and Macadamia, takže ten bych si ukořistila nejspíš pro sebe.

Používáte nějaké výrobky od Naturalium?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Značku znám, ale ještě jsem nic nevyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já zkoušela jen tento kokosový, protože tu vůni miluji. Popravdě ostatní ovocné mě ani nelákaly, tento byl jasná volba a byl skvělý :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,první odzkoušené bylo tělové mléko, do teď používám a přidala jsem i tělový sprej, určitě ale rozšířím výbavu i o sprcháč a šampón. Protože mléko i sprej jsou úžasný, věřím, že budu nadšená i z ostatních výrobků ;)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři