MOJE NEHTY│Dokonalý Milkshake & typ na úžasné laky na nehty OPI ICELAND

neděle, října 29, 2017

Ahoj krásky,
opět se hlásím s novou mani! Laků od OPI, které jsem měla v plánu ulovit na Notino.cz, jsem se zatím nedočkala. Pořád hlásí, že jsou vyprodané a tak mi nezbývá nic jiného, než čekat. Ale narazila jsem na řadu OPI ICELAND, která je na webu nově, a odstíny jsou taky lákavé, vidím tam hodně podzimních barviček, no schválně mrkněte samy. 

Myslela jsem si, že mi moje minulé kraťulky s přehledem vydrží, ale bylo po  nich dřív, než jsem se nadála a to mi už déle vydrží drápy ala Wolverine. Takže jsem nehty nastavila mléčnými typy a vymodelovala gelem. Ten gel je naprosto úžasný! Jmenuje se Milkshake, velmi často ho používám u sebe ve studiu a dokáže vytvořit úžasný přirozený vzhled nehtů. 


Nehty jsem upravila do mnou požadovaného tvaru a délky, vypilovala nedokonalosti, zmatnila jsem je brusným bločkem a chtěla jsem na ně dát nějakou barvičku. Jenomže mě se tenhle vzhled tak zalíbil, že jsem se na barevný gel vykašlala a nechala jsem si nehty takhle. Pořád čekám, kdy se mi okoukají a přijde na ten barevný gel, ale zatím nic :D Tak uvidíme...

Právě takhle jsem si kolikrát udělala nehty, nechala je bez barvy a dávala na ně laky na nehty. Můžete tak střídat barvy, jak se vám zalíbí a až nehty odrostly, doplnila jsem je a jelo se nanovo. Na druhou stranu se mi ale nechtělo během pár dnů nehty odlakovat a znovu nalakovat, protože, co si budeme povídat, málo kdy nám lak vydrží nějakou dobu, takže právě proto teď volím raději gely, abych od nehtů měla nějaký čas pokoj. 

Ale na ty OPI laky, na ty se vážně chystám a už se těším, až je budu mít doma :) Tady máte ukázku dostupných odstínů. Mě jeden nejspíš stačit nebude.. 

Výsledek obrázku pro opi iceland

Jaké barvičky upřednostňujete na podzim vy?
Mějte se krásně ;)
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři