Dermacol│Novinky z řady SUN

úterý, července 18, 2017

Ahoj krásky,
chystáte se někam na dovolenou, nebo už ji máte za sebou? Mě ta naše teprve čeká a mým plánem je si na ni nejen odpočinout, ale také chytit trošku bronzu. Společnost mi budou dělat novinky z řady SUN od Dermacolu.


Některé z výrobků už jsem zkoušela u nás, kdy jsem se pokoušela chytit barvu u babičky na dvoře :D No přeci nebudu čekat až na dovolenou, ne?

Invisible protection sun spray - transparentní sprej na opalování
Tohle je něco pro mě. Při opalování krémy samozřejmě používám, ale nebaví mě to zdlouhavé natírání. Takhle párkrát stříknu, rozetřu a jdu. Sprej obsahuje UVA/UVB filtry, které zabraňují poškození pokožky vlivem UV záření. Je voděodolný, rychle se vstřebává, nezanechává žádné stopy a i když je olejové konzistence, tak vůbec nemastí. Seženete ho ve dvou variantách a to buď SPF20 A SPF30. Pro mě je tento výrobek takovým MUST HAVE tohoto léta. Balení je praktické, vklouzne akorát do ruky a díky dvěma víčkům se nemusíte bát, že by vám v tašce vytekl apod. Vůně je příjemná a aplikace víc než snadná, takže jestli milujete oleje stejně, jako já, můžete tuhle novinku vyzkoušet :) 


After SUN sprchový gel na opalování
Sprchový gel od Dermacolu jsem měla už loni v létě, kdy padl za vlast poměrně rychle. Nejen proto, že udělal super službu, pokožka po něm byla jak kdybyste se namazali krém a díky sprše jednoduchá aplikace, ale především proto, že nádherně voněl! Přesně jako Baileys. Teď je tu jeho mladší brácha a to hned s vůní pomeranče a čokolády. Zase něco pro mě :D Vůně i přes to není nijak přeslazená, je spíš svěží po pomeranči. Pokožku zanechává krásně jemnou, hydratovanou a příjemně provoněnou. 


After SUN chladivý gel po opalování
Skvělá věc na spálená ramena! Na nich jsem gel vyzkoušela a mohu hojen doporučit. Pokožku zklidnil, příjemně chladí a nijak nelepí. Příjemně voní a nemusíte ho používat jen na spáleniny, ale klasicky jako přípravek po opalování. 


Beach Style styling salt spray - stylingový ochranný sprej na vlasy s mořskou solí
Tohle je výrobek, který pořádně otestuju až na dovolené, ale už teď se na něj hrozně těším a jsem zvědavá, co s vlasy udělá. Má UVA/UVB ochranný filtr, obsahuje epsomskou sůl, která má hydroskopické schopnosti a zvládá udržovat mokrý vzhled vlasů a udělá přirozené vlny. Jakmile ho vyzkouším, podám vám hlášení ;) 


Pokud byste si chtěly některý z výrobků pořídit, nabídne vám je eshop Dermacol.cz, kamenné drogerie a nebo web Notino.cz, kde jsou na značku Dermacol často slevy, ať už se jedná o opalovací, dekorativní nebo pečující kosmetiku, tak určitě mrkněte. Hodně často jsou v akci například oblíbené sprchové gely Aroma Ritual, takže není divu, že jich doma máme poměrně slušnou zásobu :D 

Tak co říkáte na novinky? Líbí se vám?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Dermacol je všeobecne veľmi kvalitný. Tuším len raz som sa sklamala v jednej odličovacej vodičke ale to bolo dávno a odvtedy som sa s ničím negatívnym nestretla :) Podobne skvele vyzerajú aj veci na opaľovanie :) Uži si dovolenku!

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Pořídila jsem si fluid z této řady a příští týden ho jedu testovat k moři :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám sprej na opalování z DMka :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři