Sally Hansen Miracle Gel gelový lak na nehty bez užití UV/LED lampy

středa, června 28, 2017

Ahoj krásky,
na Instagramu jsem vám psala o tom, že  pro vás chystám článek, který se bude týkat těchto laků na nehty. Pořizovala jsem je z toho důvodu, že jsem se rozhodla ve svém nehtovém studiu kompletně celou strukturu. Chápejte tím obměnění materiálu se kterým pracuji a kromě gelů jsem myslela i na laky.


Většina klientek, co ke mě chodí, si své nehty nechávají pouze potáhnout a zpevnit gelem. Samozřejmě nechybí nějaká ta barvička, každopádně se najdou i dámy, které preferují přirozené nehtíky a vyžívají se v klasické manikúře a lakování, a právě na ty jsem při pořizování těchto laků myslela. A proč jsem se rozhodla pro pořízení laků Miracle gel od Sally Hansen?
  • zvládnete s nimi manikúru i v domácím prostředí
  • nepotřebujete uv lampu
  • slibují výdrž až 14 dnů
  • odolnost proti olupování
Určitě je třeba zmínit, že tyto laky NEFUNGUJÍ JAKO GEL LAK. S tím vám nehty mohou perfektní vydržet třeba měsíc, pokud máte kvalitní vlastní nehtíky. Na těch méně kvalitních mají gel laky tendenci praskat a olupovat se, ale to už jsem odbočila, takže zpět k lakům Miracle gel. Jedná se o laky s GELOVÝM EFEKTEM, tudíž nehty lakujete jako klasickým lakem, ale ve výsledku nehtíky vypadají, jako by na nich byl gel. Bez zapékání v UV lampě. O výsledný efekt se postará závěrečný Top coat, který je potřeba mít, protože oligomery, co v něm jsou obsaženy, propojuje fotoiniciátor v barevných lacích a právě to umožňuje vytvrzení na denním světle a efekt gelových nehtů. K odstranění nepotřebujete nic jiného, než odlakovač. 

Na výběr máte z několika úžasných barevných odstínů. Já si jich pro začátek vzala hned sedm. Každá z barev je nádherně pigmentovaná a jsou schopné krýt už v první silnější vrstvě. Každopádně, pro precizní výsledek doporučuji dvě tenké, ať už pro efekt nebo kvůli schnutí. I tak laky zasychají velmi rychle, což je super. Nanášení taky nemohu nic vytknout. Širší plochý štěteček krásně pokryje velkou část nehtu a lak díky svojí středně husté konzistenci nikam nestéká. Přesně takovou konzistenci bych si představovala u všech laků na nehty. Závěrečný top coat je o něco tekutější, takže pozor při aplikování. Rychle schne a pokud lahvičku necháte déle otevřenou, tak vám hodně zhoustne, což už tak super není. 

Slibovala jsem vám také swatche jednotlivých odstínu, tak tady je máte ;)








Sečteno, podtrženo - nalakované nehty těmito laky vypadají dokonale! Jsou velmi lesklé a skutečně vypadají jako nějaké gelovky. Pokud vás zajímá výdrž laků, tak dokonalých nehtů po celých 14 dnů byste se dočkaly, jestliže byste ležely s nohama nahoře a doma nesáhly absolutně na nic. Co jsem tak vypozorovala u sebe, manikúra vypadala hezky cca týden. Samozřejmě záleží na tom, jak moc jste akční a jestli si na nehty dáváte pozor, ale jak píšu, mě vydržely krásné zhruba ten týden a to se doma prakticky nezastavím, takže za mě dávám výdrži jeden velký palec nahoru. 

Laky od Sally Hansen nejsou zrovna ty nejlevnější, ovšem když si vezmete, že vám skutečně vydrží, tak bych se do nich investovat nebála. Jak jsem se zmínila na začátku - nakoupila jsem je do svého studia a těmito odstíny rozhodně nekončím. Už teď mám vyhlídnuté další kousky, které by se mi velmi líbily. Nevím, jak je to teď, ale vzpomínám si, že laky byly k dostání v praktickém balíčku, kde se nacházel barevný lak a top coat. Já jsem je kupovala jednotlivě na Notino.cz, protože právě tam na ně v týdnu měly slevu a tak se mi nákup rozhodně vyplatil. Na webu jsou k dostání od 184,-, v akci jsem je koupila za 154,-.

Máte doma některý z laků Miracle gel? Který odstín se vám nejvíc líbí?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. No já mám jeden odstín červený a téda za mě to byl propadák, protože hned na druhý den se mi už odlupovaly.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou nádherné odstíny, já teda nemám ani jeden.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí ty světlejší růžové a oranžové odstíny, na tmavé a rudé nehty moc nejsem :-) jinak jsem značku na nehty zatím nezkoušela...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. ja tieto Sally Hansen laky milujem asi najviac! :) nikdy ma nesklamali a majú krásne odtiene :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. kdybych měla vyjmenovat kolik odstínů mám, bylo by to na dlouho...jsou nejlepší co znám 🔝🔝🔝

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři