MATRIX Total Results MEGA SLEEK & MATRIX Oil Wonders

úterý, února 28, 2017

Ahoj krásky, 
po nějaké době tu pro vás mám článek týkající se vlasů. Teda, jak za chviličku zjistíte, bude se jednat o recenzi, ale přípravky v ní vám zajistí dokonalou hřívu! 

Řeč bude o produktech značky Matrix, ke kterým jsem se dostala prostřednictvím své známé (která je mimochodem skvělá kadeřnice), která mi je věnovala přímo v maxi balení, které sama využívá u sebe v salonu. Díky ní si sama od sebe jen tak nějaký šampon nejspíš nekoupím, protože mám pocit, že ty lahve jsou snad bezedné :D Pumpičku, která mi k nim byla také nadělena, mačkám už nějakou dobu a ta pořád dávkuje. Na druhou stranu doufám, že mi šampon i kondicionér vydrží skutečně dlouho, protože jsem s nimi maximálně spokojená. Proč? To se hned dozvíte :) 


Tento šampon a kondicionér z řady Mega Sleek jsou určené především nepoddajným a krepatějícím vlasům. Nedá se říct, že by se moje vlasy krepatily, ale každopádně nepoddajné byly dost, takže jsem vše zachraňovala častým žehlením, což se mi samozřejmě taky nelíbilo. Kromě toho, že šampon vlasy hezky umyje a provoní je zároveň hezky uspořádá a uhladí. Obsahuje unikátní formuli z bambuckého másla, které umí vlasy chránit před negativními vlivy a dodá jim hebkost, lesk a podílí se na již zmíněném uhlazení. Bambucké máslo je pro vlasy také skvělou hydratací. Ve složení byste našly i nejrůznější ceramidy posilující vlasovou kutikulu. 

Já jsem z obou výrobků nadšená! Zamilovala jsem si je hned po prvním použití. Šampon je středně hustý, pěkně pění, dobře se do vlasů vmasíruje. Kondicionér se svojí konzistencí od ostatních nijak neliší. Oba výrobky se pyšní nádhernou vůní, kterou cítím ještě nějakou dobu po umytí vlasů. 

Toto velké balení využijí především kadeřníci. Pro normální uživatele je k dispozici balení o 300 ml, které seženete od 127,-. Vzhledem k tomu, co šampon umí, je to super cena! Pokud by vám ho nechtěli prodat v nějakých kadeřnických potřebách (u nás docela problém, pokud nejste živnostník), seženete ho třeba na Notino.cz

A aby toho nebylo málo, k šamponům jsem dostala ještě olej na vlasy z řady Oil Wonder, také od Matrixu. Ten je určený pro všechny typy vlasů a zajistí, že vaše vlasy budou krásně lesklé a hebké. Zároveň je díky svému složení má ošetřit, posílit, zpevnit, vyživit a hydratovat do hloubky. Obsahuje Indian Amla olej, který je výborný pro křehké vlasy a posiluje jejich přirozenou obranyschopnost. Já oleje na vlasy miluju a ani tady tomu není jinak. Luxusní vůní oleje bych tu mohla opěvovat do nekonečna, ale ty krásné vlasy, které po nich jsou! Opět ho stačí nanést jen malé množství a do vlasů hezky rozetřít. Já ho nanáším zhruba od středu délky ke konečkům. Kořínkům se vyhýbám, aby vlasy nepůsobily příliš umaštěně a zplihle. Než se mi dostal olej do rukou, tak jsem v hledáčku měla pár věcí z této řady, takže jsem ráda, že jsem měla možnost některý z výrobků vyzkoušet. Lákal by mě i šampon, ale vzhledem k litrovým balením šamponu a kondicionéru si na ně budu muset nějaký čas počkat :D I olej seženete na webu Notino.cz, tak se mrkněte. Pokud hledáte něco pro své oslabené vlasy, tento výrobek by pro vás mohl být ten pravý :) 

Co vy a značka Matrix? Máte s ní zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Nemám, ale už dlouho sháním něco co zkrotí mé neposedné kudranté háďata. Dlouho jsem si vlasy žehlila (denně) a hodně si vlasy zničila, a pomalu je dávám do kupy, ale jednoduché to není.

    OdpovědětVymazat
  2. Od metrixu jsem zkoušela modrou řadu a byla úžasná! stejně jako můj oblíbený gliss kur

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři