GUESS Seductive

úterý, února 14, 2017

Ahoj krásky,
další recenze na vůni, tentokrát pro ženy, je tady! Myslím si, že tahle GUESSka je hodně profláknutá a zároveň jednou z nejznámějších od této značky. Vůni jsem si vyzkoušela u svojí mámy, ale sama jsem ji pořizovala jako dárek k narozeninám. 


Jako dárek mi přišla vhodná, ale sama pro sebe bych si ji asi nepořídila. Něco mi v ní až tak nevoní, ale do dnešního dne jsem nebyla schopná zjistit, co to je. Ovocné vůně mi nevadí, s květinami už jsem na tom o něco hůř, tak že by za to mohl jasmín? Těžko říct..

Guess Seductive patří mezi zástupce květinově-dřevitých vůní pro ženy, které jsou rády svým okolím vnímány jako nevinné a krásné. Vůně je lehce nasládlá a opojná. V hlavě je černý rybíz, hruška a bergamot. Srdce ukrývá jasmín, orris a květ pomerančovníků. V základu pak nejdete vanilku a kadidlo a ucítíte i kašmírové dřevo. Celkově má vůně působit svěžím, nevinným, ale zároveň i smyslným, dojmem. Pokud jde o výdrž vůně, tak mi nepřišla nějak extra dlouhá, spíš takový zlatý střed, průměr. 

Vůně je balená v elegantní béžové krabičce, kterou doplňují černá se zlatou. Flakonek skvěle padne do ruky, ať už jste si koupili menší, nebo větší variantu vůně a nechybí na nim ani štítek se značkou a názvem vůně. Líbí se mi, když flakon zároveň působí jako elegantní dekorace, ať už vám zdobí koupelnu nebo nějaký toaletní stoleček. Od značky jsem měla dvě, možná tři vůně, ale rozhodně bych našla ještě nějakou, kterou bych ráda okusila, tak třeba do budoucna ;) 

Vůni jsem objednávala na Notino.cz a momentálně k dnešnímu dni je na tyto vůně parádní sleva! Takže jestli vůně patří mezi vaše oblíbené, nebo jste si na ni už dlouho brousily zuby, právě teď je super příležitost k její koupi :) 

Máte nějakou oblíbenou vůni od této značky?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mám ji taky zpočátku mi hodně voněla, ale po čase mě omrzela. Dare je pro mě pořád nejlepší ♥

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři