Dermacol novinky│16H Lip Colour, True Colour Lipliner, Longlasting Intense Color, 12H True Colour Eyeliner & 16H Matic Eyeliner

středa, února 15, 2017

Ahoj krásky,
na Instagramu už vás nějaký čas lákám na článek o novinkách, které si pro nás připravil Dermacol, no a slibovaný článek je konečně tady!

16H Lip Colour - tři nové odstíny tekutých barev na rty
Lepší dlouhotrvající rtěnky jsem doposud neměla! Mohly jste tu na ně číst nejednu recenzi a jejich barevná škála se mi doma pěkně rozšiřuje, za co jsem ráda, protože každá barvička je vhodná pro jinou příležitost a skutečně uvítám, když najdu nějaký dlouhotrvající odstín, který mohu s klidem nosit během dne a na druhou stranu odstín, který se hodí pro nějakou speciální příležitost. Momentálně nedám dopustit na nový odstín č. 12. Miluju na něm ten hnědý nádech a i když každodennímu líčení moc nedáte, a stačí vám makeup s řasenkou, tahle barvička se postará o perfektní tečku na závěr. 





True Colour Lipliner - dřevěná tužka na rty
Už delší dobu si stojím za tím, že pokud se rozhodnu pro nanesení nějaké výraznější rtěnky, je lepší k ní použít i konturku. Rty se s ní dají různě opticky vytvarovat, dobře poslouží jako lehký podklad  a jak už jsem řekla, rtěnka díky ní zůstane na svém místě. Červená konturka je skoro povinností při nanášení červené rtěnky, každopádně mně je barvou sympatičtější sytě růžová varianta s číslem 2. 



Longlasting Intense Color - dlouhotrvající a intenzivní oční stín a linka 2v1
Další novinkou, která se Dermacolu povedla, jsou tyto oční stíny, které můžete použít klidně i jako tužku a vytvořit s nimi tak na oku silnou linku. Líbí se mi jejich krémová konzistence, se kterou se dá na oku dobře pracovat. Na výběr máte hned z 8 odstínů. Já měla tu čest s modrým (č. 3), zeleným (č. 6) a tělovým (č. 1). Nejvíce pigmentovaný z mého tria je jednoznačně zelený stín, následuje modrý a tělový úplně skvěle slouží jako podkladová báze pod oční stíny, které díky nim skvěle drží! 




12H True Colour Eyeliner - dřevěné tužky na oči
Dřevěnou tužku na oči používám snad od úplných počátků svého líčení. Jasně, nejdřív s ní děláte takové ty začátečnické chyby, jako je například silné kompletní orámování oka, kterým si je opticky zavřete, pak jsem přesedlala jen na spodní vnitřní linku a teď ji používám max. pod brýle, když chci, aby byl pohled o něco výraznější. Líbí se mi, že barevná škála nabízí i odstíny, se kterými můžete udělat linku i na horním víčku. Určitě si pořídím fialovou a hodně mě láká i tyrkysová, ale zase si říkám, že bych ji asi tak moc nevyužila, každopádně, co je doma, to se počítá, ne? :D



16H Matic Eyeliner - automatické tužky na oči
Možná, že o něco pohodlnější, pokud mluvíme o ořezávání dřevěných tužek, jsou tužky automatické. Na výběr máte hned ze 4 odstínů. Nemohla jsem dostat lepší kombinaci, než černou a bílou. Bílá je báječná k projasnění a optickému zvětšení oka, když ji použijete na spodní vnitřní linku, ale já je nejvíce využívám jako podkladovou bázi pod barevné stíny a pod stíny, u kterých chci, aby skutečně hodně dlouho vydržely a nevytrácela se z nich barva. To stejné platí i u černé - báječná pro zvýraznění oka, super jako podklad pod kouřovky.    



Pomineme-li barvy na rty, většina novinek je zaměřená hlavně na oči. Myslím si, že to není vůbec na škodu. S blížícím se jarem přijde vhod vytáhnout z kosmetických taštiček nějaké pestřejší barvy a líčení něčím oživit. Právě třeba nějakou tou barevnou linkou. Barevná škála všech produktů je skutečně velká, takže si jen stačí vybrat :) 

Líbí se vám novinky? Které byste využily nejvíc? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. tie 16h farby na pery sú super! top v produktoch na pery :) ja som si presne tiež kúpila nude odtieň na každý deň a červený na špeciálne príležitosti, lebo budem vedieť, že sa na neho môžem spoľahnúť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé novinky, nejvíce se mi líbí stíny v tužce. A z tekutých rtěnek u mě zatím zůstává top 04 z původních odstínů :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám jednu rtěnku myslím v 04 odstínu to samé i tužku a za mě opravdu dobrý ! :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři