Dermacol Selfie makeup

čtvrtek, prosince 15, 2016

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám recenzi na jednu z posledních novinek od Dermacolu. Sepsala jsem vám pár řádků o novém Selfie makeupu


Konkrétně jde o inovativní makeup 2v1, který spojuje podkladovou bázi a samotný makeup pro bezchybné a rychlé nalíčení. Podkladová báze by měla vyhladit a minimalizovat drobné linky, vyplňovat póry, zlepšit odolnost makeupu a celkový vzhled pleti. Makeup pak slouží k barevnému sjednocení a přirozenému zmatnění pleti. Vhodný je pro všechny typy pleti. Je obohacený o provitamín B5 a měl by se pyšnit střední krycí schopností

Makeup najdete v plastové tubičce, jejíž balení je potištěno vždy takovým odstínem hnědé, která se ukrývá uvnitř tuby. Tento nápad se mi líbí. Dobře tak vidíte, jaký odstín právě držíte v ruce. Samotné číslování odstínů pak můžete vidět na zadní straně tuby. Odstíny jsou čtyři a na své by si měly přijít jak bledulky tak i majitelky snědší pleti. 

Nevím, jak vy, ale já jsem ten typ, který z tuby materiál vždy vymačkává poctivě od konce :D Díky tomu jde tak krásně vidět dvoufázové složení makeupu. Hmota, kterou z tuby vytlačíte, je totiž rozdělená na dvě části. Hnědá je pochopitelně makeup a v bílé se ukrývá zmiňovaná báze. Takhle si můžeme říct, že co vidíme na obalu, najdeme vlastně i uvnitř.


Svým složením mi makeup hodně připomíná můj oblíbený Stay Matte od Rimmel London, který se mnou byl snad celou střední a ještě dlouhou dobu po ní. Přišlo mi ale, že mnohem více lezl do vrásek, obzvlášť do těch, které se tvoří okolo rtů při mluvení nebo úsměvu. To se ale při větší krycí schopnosti a hutnosti makeupu dá očekávat. Každopádně, s tímto Selfie takový problém nemám. Makeup do pleti hezky zapracuji štětcem a cítím, že v něm báze skutečně je. Dlouhou dobu jsem používala jednu z podkladových bází od Dermacolu, která zaručeně musí být i v tomto makeupu, nebo alespoň její část, protože ten pocit po nanesení je naprosto identický! 

Pokud nemáte nějaké větší nedokonalosti, makeup by vám mohl vyhovovat. S drobnými barevnými odchylkami a nedokonalostmi si poradí, s těmi většími už má ovšem problém. Já mám dva odstíny tohoto makeupu, číslo 1 a číslo 2. Nejprve jsem zkusila tmavší verzi a připadala mi těsně na hraně. Kdyby byl makeup o malinko tmavší, už by mi neseděl. Se světlejší variantou nebyl naprosto žádný problém. Čekala jsem vybledlý mrtvolný vzhled, který se ovšem nedostavil. Pleť je po jeho použití krásně jemná a matná. Někomu by mohl vadit takový ten silikonový pocit na tváři, který se po nanesení makeupu dostaví. Já s tím ale problém nemám, stejně tak, jako s nošením makeupu samotným. Mé pleti vyhovuje, žádná sušší místa mi pod ním nevznikají, pouze před jeho aplikací na pleť nanesu svůj oblíbený denní krém.  

Pokud od makeupu nepotřebujete kdo ví jak velké nároky, ale stačí vám vyhlazená a barevně sjednocená pleť pro běžné denní fungování, Selfie by vám mohl vyhovovat. K dostání je od 199,- Kč. V Rossmannu jsem si všimla, že na všechny výrobky Dermacol, tedy hlavně ve stojanu s dekorativkou, je na produkty 30% sleva. 

No, hlavně, že jsem říkala, že to bude pár řádků :D Ale co už... Máte s tímto makeupem zkušenosti? Zaujal vás? Používáte k líčení nějaké báze?

Mějte se krásně!
Vaše A.   

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Už už jsem ho měla v košíku a pak jsem viděla smršť negativních recenzí, tak že bych ho přeci jen zkusila ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě taky koukala, že na něj dost slečen nadává, ale nevím, já s ním problém nemám :D Stačí mi, jsem s ním spokojená :)

      Vymazat
  2. Tento by se mi hodil, slyšela jsem na něj plno chvály :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se tedy setkala hlavně s negativními ohlasy, ale jak píšu, mě vyhovuje :)

      Vymazat
  3. Taky jsem slyšela hodně negativních názorů na tento makeup, ale mě vyhovuje a jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři