Dermacol MEGA LASHES Dramatic Look

neděle, prosince 11, 2016

Ahoj krásky, 
vzpomínáte si, jak jsem se tu u každé recenze na jakoukoliv řasenku z řady Mega Lashes, rozplývala? Tak ani dnes tomu nebude jinak. Nevím, jak to dělají, ale tahle řada se povedla a mě maximálně vyhovuje! A dnes se o nich budeme bavit znovu, protože se rodinka rozrostla o dalšího člena, kterým je Dramatic Look Mascara. 


Než se tady budu rozpouštět nad tím, jak je řasenka super, tak vám napíšu několik řádků, které má ve svém oficiálním popisu. Řasám slibuje dodání dramatického objemu a natočení. Speciální kartáček řasy jednu podruhé krásně vykreslí, obalí barvou a dodá jim plnost a tloušťku. Textura na bázi polymerů a vosků je přilnavější a měla by být také rychleschnoucí. Neměla by slepovat nebo tvořit žmolky.  

Z čeho jsem byla u vytržení, byl matný černý obal řasenky. Se zlatým potiskem celkový design vypadá naprosto luxusně! Za mě super. Když se podívám na ten speciální kartáček, tak ten bych popsala asi tak, že štětinky na něm tam jsou poházené tak "hala bala". Jsou uspořádané jak kdyby v proužcích, ale vždycky v druhé polovině chybí, v další řadě už jsou, pak zase chybí a pořád takhle dokola. Nic na něm ovšem neubírá řasám na efektu. Ten je naprosto božský" Řasenka mi udělala úplně báječné řasy, které byly prodloužené, natočené, dramaticky černé a výrazné.


Byla bych opatrná u vrstvení. Řasenka je trošku mokřejší a má tendence slepovat, takže i při obyčejném nanášení bych si dávala pozor a řasy zbytečně nepřejížděla několikrát, aby se mi nedostavil efekt pavoučích nožiček. 

Jelikož mi už došla moje milovaná Devilash od Dermacolu, jsem ráda, že se mi do rukou dostala tato fešanda. V plné síle ji totiž dokáže zastoupit a udělat mi řasy, které jsou pro mě víc než vyhovující. Jdu možná trochu s křížkem po funuse, ale 5. 12. jste si Mikuláše mohly zpříjemnit nákupem na eshopu Dermacolu, kde byly veškeré řasenky k dostání za 99,- Kč. Jinak se cena této řasenky pohybuje od 245,- Kč


Máte s touto řasenkou, nebo jinou z řady Mega Lashes, zkušenosti?
Budu se těšit na vaše komentáře ;)

Mějte se krásně!
Vaše A.  

You Might Also Like

5 komentářů

  1. S řasenkama od Dermacol nemám zatím ještě žádné zkušenosti :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. zaujímavý kartáčik.a taktiež sa mi páči obal :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. řasenky od Dermacolu jsem zatím ještě nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  4. Mám zkušenost s touto řasenkou a jsem maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od dermacolu jsem mela jen par rasenek, a to uz je hodne davno. Ale nebudu lhat, ze me tahle nezaujala. Hlavne kartackem. ❤

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři