Chytře na nákupy s Tipli.cz

sobota, listopadu 26, 2016

Ahoj krásky, 
tak už jste propadly mánii a šílenství, které se týká nakupování dárků? Dáte mi jistě za pravdu, že nějaká ta koruna navíc, se vždycky hodí, a co teprve teď, pár týdnů před Vánocemi. Tímto článkem bych vám ráda dala typ na báječný caschback portál, díky kterému jsem i já skrze utrácení za vánoční dárky ušetřila nemalé peníze.


Řeč bude o webu Tipli.cz. S některými weby, nabízející caschback, jsem už měla tu čest, ovšem pro mě, jakožto pro beauty blogerku bylo poměrně obtížné si jejich prostřednictvím pořídit nějakou tu věc. Většinou se totiž výhody vztahovaly pouze na weby nabízející oblečení, elektroniku nebo jído, na které si raději někam zajdu. 

Každopádně po zjištění o existenci tohoto webu mé srdce radostí poskočilo :D A víte proč? V kategoriích, kterých web nabízí skutečně mnoho, jsem našla i širokou škálu nejrůznějších eshopů pro všechny beauty maniaky a to od parfémů, přes kosmetiku až po nevím co. Přiznám se, že z internetu objednávám kosmetiku hodně často a skutečnost, že při každé objednávce se mi nějaká ta koruna vrátí, se mi hodně líbí. 

Web funguje naprosto jednoduše. Stačí se na něm zaregistrovat/přihlásit se a přes něj "vstoupit" do vámi vybraného eshopu, na kterém si nakoupíte, po čem zrovna toužíte. Následně z ceny vaší konečné objednávky je vám vypočítána odměna, která se vám připisuje na váš účet na Tipli. Konkrétně u kosmetiky se výše % pohybuje od 1,8 do 9%, které se vám vrátí zpět. Pokud jsem vás nalákala, stačí kliknout SEM a vytvořit si svůj účet. 

Já už celá nedočkavá očekávám svoji první objednávku prostřednictvím Tipli, kterou jsem uskutečnila na webu Elnino.cz, a že nebude zrovna malá. Díky ní jsem tak kompletně dořešila dárky na letošní Vánoce. 

Pokud také patříte mezi ty, kteří často objednávají z nejrůznějších eshopů, určitě na web mrkněte. Možná, že na něm objevíte váš oblíbený obchod a díky častým objednávkám se vám tak nějaký ten náklad vrátí :) 

Co vy a cashback portály? Využíváte je?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

11 komentářů

  1. A když se hodně lidí přihlásí přes tvůj odkaz, tak z toho taky něco budeš mít co? :D nalákala bys mě, já používám už ale plnou peněženku, která nabízí cashback z notina a to mě stačí :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No spíš nic moc než něco :D Plnou peněženku jsem zkoušela taky ;)

      Vymazat
  2. Já používám taktéž plnou peněženku. Nejsou to sice žádné kdovíjaké sumy, ale i to málo se vyplatí :)
    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Taky už používám plnou peněženku! :)
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Musím sa priznať, že o niečom takom počujem prvý krát. Musím sa pozrieť či je niečo take aj na Slovensku

    Bourjois GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc ze všech dávají na ziskejte.cz, doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja pouzivam Tipli.sk, ponúkajú vyššie odmeny ako plnapenazenka alebo refundo

    OdpovědětVymazat
  7. Já kdysi používala vratné peníze, ale nově zkouším hamty.cz. Na první výplatu teprve čekám, ale procenta jsou tam větší. Kdyby měl někdo zájem, tak určitě poprosím přes můj odkaz https://www.hamty.cz/206510 . Bonusy se vždy hodí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně jde ušetřit i jen díky slevovým kupónům, např. z https://slevovykupon.net/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři