Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick kondicionér ve spreji

pátek, října 14, 2016

Ahoj krásky,
u přípravků určených pro vlasy ještě nějakou chvíli zůstanu. Mám pro vás totiž jeden super typ na bezoplachovou péči od Schwarzkopf Professional, kterým je BC Bonacure Moisture Kick

První věc, která se mi na kondicionéru zalíbila, aniž bych ho vyzkoušela, byla ta, že se dá sehnat hned ve dvou provedeních. Při objednávání jsem sáhla po té menší verzi. Přeci jen, kdyby mi přípravek neseděl nebo se mi moc nezamlouval, dát pryč 50 ml balení by mě bolelo mnohem méně, než házet do koše to 200 ml. Objednávala jsem opět na Notino.cz, kde 50 ml spreje koupíte za skutečně směšných 44,- Kč


Kondicionér najdete v sympatickém malém modrém rozprašovači. Je určený pro normální a suché vlasy a slibuje jim dodání ztracené energie. Vlasy by měly být ihned viditelně jemnější a jedna taková perlička - má eliminovat statickou elektřinu. Kondicionér se vám bude obzvlášť zamlouvat, pokud jsou vaše vlasy často mechanicky namáhané. Tímto přípravkem jim dodáte dostatečnou dávku hydratace. Po jeho použití by vaše vlasy měly být uhlazené, pružnější, měly by se dát snadno upravit a neměl by jim chybět ani patřičný lesk. 

Našly byste v něm spoustu složek, které jsou vlasům prospěšné. Patří mezi ně např. technologie Amino Cell Rebuild, d-panthenol nebo deriváty kyseliny hyaluronové. 


I když přípravek nese název "kondicionér" tak bych ho přirovnala spíš k bezoplachovým péčím, protože jeho nejideálnější použití je takové, že ho nastříkáte na umyté a ještě mokré vlasy. Neoplachuje se. Hned po prvním použití se mi zamlouvala jeho nenásilná příjemná vůně. Rozprašovač zaručí nanesené přípravku skutečně na celé vlasy. No a pokud jde o rozčesávání, to je hračka. Hřeben po vlasech nádherně klouže a vy se tak vyhnete nepříjemnému tahání. Po uschnutí jsou vlasy krásně vzdušné a jemné. Rozhodně jde poznat, že jste jim daly něco víc než jen umytí šamponem. 

Jeho pořízení rozhodně nelituji, ba naopak. Až budu objednávat příště, přemýšlím, že sáhnu po tom větším provedení. 

Znáte tento kondicionér nebo jiné přípravky z této řady?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři