Poklady ze zlaté krabičky od Dermacolu

pondělí, října 17, 2016

Ahoj krásky,
tuto fotku už znáte z mého Instagramu. Jedná se o produkty Dermacol, které mi byly poskytnuty k vyzkoušení, ale co víc, přišly zabaleny doslova ve zlatě! Tyto parádní kousky se totiž schovávaly v úžasné zlaté krabičce, pro kterou mám hned několik využití :D Ale o tom třeba někdy jindy..


Většinu produktů ode mě z blogu už znáte. Téměř na všechny jsem dělala recenze, takže by bylo zbytečné se tu o nich nějak zdlouhavě rozepisovat. Budu doufat, že vám k nim postačí skutečně pár řádků a odkaz na jednotlivé recenze z budoucna. Novinkou pro mě byly stíny na oči, o kterých jsem věděla, ale doposud jsem ani jeden odstín nevyzkoušela. Zato moje máma, ta likvidovala jedno balení za druhým. Jak v nějakém odstínu totiž najde svého oblíbence, tak to je vymalováno. Dokážete si potom představit to zjištění a následné zděšení, když její oblíbené stíny po několika měsících nejsou k dostání v drogeriích. Ještě že má takovou šikovnou dceru, která ji za ně našla téměř identickou alternativu :D Pojďme se ale mrknout, co se schovávalo ve zlaté krabičce.

Tvářenka s rozjasňovačem
Tento set, akorát v jiném odstínu, už doma mám a musím se přiznat, že odstínově mi vyhovuje víc ten starší. Tento, konkrétně odstín č. 1, se mi zdá šmrncnutý trošku do oranžova a to mi prostě nesluší. Mluvíme o tvářence. Pokud jde o rozjasňovač, ten je fajn. Používám je především při rozjasnění oblasti těsně pod obočím, kde se mi osvědčily snad nejvíce. Původní recenzi naleznete ZDE.

LOVE Lips balzám na rty
Konkrétně tuto broskvovou variantu jsem si hodně oblíbila, především díky šťavnatému nádechu, který na rtech balzám zanechává. Vozím ho s sebou v autě a řeknu, že se za chvíli objeví v jednom z článků "Spotřebováno", protože už ho v balení moc nemám. Na výběr je opět z několika voňavých a barevných provedení, recenzi najdete ZDE.

Colour Eyeliner barevný voděodolný fix na oči
Přesně tyhle barevné fixy se staly mými oblíbenkyněmi, jakmile se mi dostaly pod ruky. Jsou super! Ať se jedná o barvy, pigmentaci, výdrž, nanášení.. No prostě jsou super! Vlastní tmavě modrý a šedý fix, takže zelený ve své sbírce mile ráda uvítám. Podrobnější povídání je ZDE.

Matic Eyeliner automatická tužka na oči
Asi jediný z výrobků, který pro mě byl jakousi novinkou. Přiznám se, pokud jde o tužky, tak ty nechávám v regálech bez povšimnutí. Vždy jsem kupovala maximálně černou a bílou a na ty barevné jsem nikdy moc nebyla. U této se mi ovšem líbí, že šedý odstín, ve které tužku mám, na oku vypadá moc dobře a rozhodně méně tvrdě, než klasická černá tužka. Automatické balení je mnohem pohodlnější, než klasické dřevěné tužky, které je nutno ořezávat.

BONBON oční stíny
S těmito stíny pro vás chystám jedno líčení, které se snad bude na podzim alespoň trošku hodit a právě při této příležitosti bych se stínům podívala na zoubek. Zatím mohu prozradit, že zelený odstín má číslo 64 a hnědý si nese číslo 67.

Máte některý z uvedených výrobků doma? Znáte je?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Pěkné produkty:)
    Nejvíc se mí líbí asi ty stíny:) Pokud budou hezky pigmentované, tak super!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná krabička a ještě lepší produkty :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tvářenka vypadá nádherně!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři