Naturalium Fruit Pleasure Coconut vyživující sprchový gel - recenze

pondělí, října 03, 2016

Ahoj krásky,
po týdenní pauze se opět hlásím, konkrétně s recenzí. Dnes se podíváme na výrobek jedné značky, která mi doposud byla neznámou. No, neznámou ani ne. Věděla jsem o ní, tu a tam jsem na nějaký produkt narazila, ale na vlastní kůži jsem žádný nezkoušela. Až nyní. 

Značka se mi dostala do podvědomí především díky svému jednoduchému a modernímu designu s velmi líbivým fontem, kterým je psán název značky - Naturalium. Značka samotná se specializuje na vývoj, výrobu a prodej přírodních kosmetických produktů, prostřednictvím kterých chce zákazníkovi přinést ryzí emoce a potěšení. Výrobky neobsahují parabeny, barviva, ftaláty a fenoxyetanol, což jsou složky, které by mohly naši pokožku dráždit nebo ji vysušovat. 


Jak už je patrné z názvu, recenze se bude týkat sprchového gelu. Z několika nabízených vůní, ze kterých můžete vybírat, mi byl nejsympatičtější kokos. Pokud kokos není váš šálek kávy, dále můžete vybírat z jablka, maliny, melounu či manga. Já jsem měla při výběru ihned jasno, ale do budoucna bych si ráda pořídila i melounový sprchový gel. 500 ml balení vám vydrží opravdu dlouho. Líbí se mi, že na vaně balení samo o sobě působí velmi stylově. Při použití gel jemně pění a po umytí je vaše pokožka hezky jemná a příjemně voní. Co oceňuji, je to, že ze sebe vůni cítíte ještě nějakou dobu po osprchování. Plusem těchto gelů je také to, že obsahují antioxidanty a vitamín E

Objednávala jsem z webu Parfums.cz, odkud bych si do budoucna určitě objednala i další výrobky z řady Naturalium, na které mám zálusk. Kdyby se blížilo léto, určitě bych sáhla po tělových sprejích, které se do letního období skvěle hodí.

Co vy a Naturalium? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Koukala jsem na něj v drogérii Pemi a půjdu do něj! :) Díky za recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se dívala do drogerii teta a musím říct jako že to vypadá celkem dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře. Od Naturalium se chystám už delší dobu něco vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež som chcela vyskúšať sprchový od tejto značky, ale nakoniec som ňu zabudla a objednala som si sprchový od Ziaji. :-D tak nabudúce hádam nezabudnem. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři