Farmona Let´s Celebrate Piña Colada sprchový gel & peeling

sobota, října 08, 2016

Ahoj krásky,
dnes si dáme recenzi na jedno duo, kterým je peeling a sprchový gel od značky Farmona s naprosto famózní vůní, která je inspirovaná slaďoučkým a vyvoněným drinkem - Piña Coladou.


Oba produkty jsou z řady Let´s Celebrate, která má velmi hravý a barevný design. Přiznám se, že to byl jeden z důvodů, proč jsem výrobky objednala a vůně Piña Colady mě přesvědčila o tom, že sprchový gel prostě musím vzít i pro svoji blogerskou kolegyňku do balíčku k narozeninám.  


Jak sprchový gel, tak peeling voní prostě božsky! Té vůně se nebudete moct nabažit, tedy pokud patříte mezi ty, co mají rády sladké vůně. Sprcháč má trošku řidší konzistenci, na pokožce jemně pění a vůně na vás vydrží ještě nějaký čas po sprchování. Super je i to, že sprchový gel lze použít jako pěnu do koupele. Z peelingu jsem byla vážně nadšená! Jedná se o klasický body scrub, který vám díky částečkám odstraní z kůže odumřelé buňky a vaše pokožka pak bude hebčí a jemnější. Líbí se mi, že se jedná skutečně o pravý nefalšovaný scrub, který obsahuje hodně částeček, kterými pokožku pořádně vydrbete. Nečekejte žádný gel s maličkými kousky.

O značce Farmona jste si tu u mně mohly přečíst už několikrát a řekla bych, že se tu do budoucna několik článků týkající se této značky ještě objeví. Mám totiž zálusk na několik dalších výrobků, které Farmona nabízí. Konkrétně u peelingů mě láká Mojito nebo Cosmo. 

Tyto produkty od Farmony a spoustu dalších můžete objednávat na Notino.cz, odkud je mám i já. A když už jsme u toho, možná jste zaregistrovali, že web Notino.cz je nově přejmenovaný web Parfums.cz. Při této příležitosti se mi do rukou dostal úžasný Lady Pink Box, který doslova přetékal nejrůznějšími vzorečky a miniaturami výrobků, mezi kterými byly i ty, které jsem si tajně přála jednou vyzkoušet. Se změnou jména se pro mě, a pro všechny ostatní, nic nemění. Web nabízí stále široký sortiment nejrůznějších vůní nebo kosmetiky, kterou hodlám objednávat i nadále. 


Znáte některý z výrobků nebo značku Farmona celkově? 
Mějte se hezky!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. takéto voňavé produkty je pre mňa nebezpečné si kupovať, lebo ich mám chuť zjesť :D viem si predstaviť tú sladkú vôňu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. O Farmoně jsem už četla plno recenzí a značka se mi líbí, tak uvidíme zda si něco pořídím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce slyším poprvé.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ja si už na túto značku dlhšiu dobu robím zálusk, vyzerá úžasné aj tie obaly :) A zaujam má aj pomerne veľký výber produktov od telovej kozmetiky až po vlasovú :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři