Delia Eyebrow Tint gel pro úpravu obočí

úterý, října 18, 2016

Ahoj krásky,
negativní recenze se mi píšou skutečně velmi obtížně. I když o daném výrobku vím, že za moc nestojí, snažím se z něj vytřískat co nejvíc, ať už by to mělo být k úplně jinému účelu, než je původně určen. Bohužel, výrobek, o kterém vám budu dnes psát, musím označit za skutečný propadák.


Samotnou mě tato skutečnost velmi mrzí, protože jsem doposud s barvami od značky Delia neměla sebemenší problém. Používám je jak na sebe, tak na své klientky při úpravě obočí ve studiu. Každopádně vím, kde se nejspíš stala chyba. Po celou dobu jsem si kupovala barvy a trable mi začal dělat až gel, respektive barva na gelové bázi. 

Tyto barvící sety jsem si zamilovala především proto, že jsou k dostání v několika barevných variantách a krabička obsahuje vše, co k obarvení obočí potřebujete. Vše můžete vidět na fotce. Já místo plastového hřebínku používám plastovou špičku, se kterou hezky vykreslím tvar obočí a barvu s ní nanesu přesně tam, kam chci. K barvení si ještě beru kartáček na pročesání obočí. Ten mi ovšem slouží až k finální úpravě, nikoli k samotnému barvení. 

Namíchání barvy je velmi snadné a kdo by si nevěděl rady, v krabičce nechybí návod. Já do kalíšku většinou vytlačím cca centimetr barvy, na kterou nakapu několik kapek aktivátoru. Potom stačí vše zamíchat, aby vám vznikla středně hustá hmota. 


Právě u míchání nastal ten nejzásadnější problém. Protože jsem si všimla toho, že tentokrát držím v rukou barvící gel, a ne barvu, řídila jsem se podle přiloženého návodu. Vytlačila požadované množství hmoty, nakapala aktivátor a zamíchala. Při míchání se najednou z barvící hmoty stávalo gelové cosi, co bych přirovnala ke slizu. Jestli si některé z vás pamatují, jak se prodávaly takové ty různobarevné lepivé slizové hmoty v krabičkách, které se házely a lepily snad úplně všude, tak přesně k tomu bych to, co mi v kalíšku vzniklo, přirovnala. Řekla jsem si, že třeba to tak má být a snažila jsem se gel nanést na obočí. Marně. Na obočí gel dělal hrudky, vůbec nebarvil, nešel ani pořádně rozetřít, takže jsem po několika minutách snahu o to, abych si obarvila obočí, vzdala. 

Je vám nejspíš jasné, že mě konkrétně tento set dost zklamal. Nevím, jestli jsem narazila na nějaký vadný kus, protože co jsem koukala na internetu, tak měl výrobek docela dobré ohlasy, ale po této zkušenosti rozhodně vím, že po barvícím gelu už znovu nesáhnu. Nadále však používám jejich barvy a jak jsem psala, s těmi žádný problém nebyl a není. Barvy jsem kupovala v drogerii Teta, ale nově jsem přesedlala na web Notino.cz, kde jsou na barvy kolikrát akce, takže se mi vyplácí jich nakoupit pár do zásoby, protože mám docela velkou spotřebu :D

Co vy a barvení obočí? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já jsem vždy používala barvu od Reflectocilu, a byla jsem s ní spokojená..nicméně teď už si obočí nebarvím, takže další zkušenosti s barvami nemám :)
    Jinak na mém blogu teď probíhá giveaway, kdyby jsi měla zájem: http://www.terripeterk.com/2016/10/give-color-to-your-hair-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku vůbec neznám, ale já si ted momentálně nebarvím obočí, jen vždy pouziji nějakou tužku na obočí a to je vše. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec tu značku neznám..

    Kamarádka používá stín na obočí a k tomu i gel, takže k tomu potřebuješ i stín, a bude to podle mě dobře ladit:).

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som od Farmony mala peeling a ten tiež vonia úžasne. :) ja a obočie, nuž ja si oobočie farbím farbou od Milani. :)
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha giveaway. Budem rada ak sa zapojíš. :) GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si oboci barvim casto, protoze ho mam hodne svetle a vlasy barvim na tmave hnedou. Drive jsem pouzivala hel z Dmka, ale ted zkousim Berautylash ❤

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři