Můj narozeninový wishlist

pátek, září 23, 2016

Ahoj krásky, 
před pár dny jsem si při tom všem shonu uvědomila, že mám ani ne za měsíc narozeniny. Při té příležitosti jsem se rozhodla vytvořit wishlist s věcmi, které by mi udělaly radost, ale které rozhodně nemusím za každou cenu dostat. Beru to jako takový list přání, kde jsou drobnosti, které si postupem času pořídím klidně i sama, nehledě na to, jestli mám zrovna narozeniny nebo ne.  


Tato vůně se mi líbí víc a víc a stále častěji s ní přicházím do styku, ovšem zatím, bohužel, jen prostřednictvím jiných nositelek. 

EOS balzám na rty
Z mého prvního eosu si náš pes udělal kuličku na hraní. Nějakým způsobem se dostal i k samotnému balzámu a samotný "mazací materiál" mu evidentně šmakoval, protože mi po balzámu zůstal jen růžový obal obohacený o několik hlubokých otisků zubů :D 

Garnier Skin Naturals dvoufázová micelární voda
O této vodě jsem přemýšlela už dlouho. Slyšela jsem na ni jak spoustu pozitivních, tak i negativních ohlasů, ale myslím si, že nejlepší bude, když ji ohodnotím doslova na své kůži. 

Náušnice
Dlouho jsem hledala nějaké náušnice, které bych mohla mít v uších pořád. Já na to měnění příliš nejsem. Jsem schopná chodit i bez nich, ale říkám si, že když už ty dírky v uších mám, tak že bych do nich taky měla něco dát. Pár kousků jsem si vyhlídla u Pandory, takže uvidím, jestli některé pořídím právě tam, nebo mi do oka padne něco někde jinde. Každopádně budu muset vybrat i náušnice (nejspíš nějaké pecičky nebo něco drobnějšího), které bych mohla dát do dalších dírek, které v uších mám.

Stomatologický bělící gel na zuby
Zuby jsem bělila už několika způsoby, od pásků přes různá modrá světýlka apod., ale po tomto stomatologickém gelu se koukám už delší dobu a slyšela jsem na něj také velmi dobré ohlasy, takže tohle je jedna z věcí, kterou si zaručeně pořídím. Jsem totiž zvědavá, jestli se zuby umí skutečně takové zázraky, o jakých jsem četla. Pokud ano, výsledek bude stát vážně za to!

Vosky Yankee Candle
Kdo by je neznal... Z vosků nemám zatím ani jeden, ale moc ráda bych tento nedostatek napravila. Vlastním pouze jednu velkou svíčku s vůní čokoládového dortu a řeknu vám, že během chviličky dokáže provonět celý byt, ale na druhou stranu je ta sladká vůně hodně intenzivní a po delší době až vlezlá. Pokud máte mezi vosky nějaké favority, budu moc ráda, když mi poradíte, který rozhodně stojí za pořízení. 

Obaly na mobil
Obalů není nikdy dost a abych pravdu řekla, docela ráda je střídám. Poslední dobou si moje sestra libuje ve všem, na čem je Mickey Mouse a musím říct, že i já jemu, nebo Minnie přicházím na chuť. Zas nechci, aby vše, na čem mají tito myšáci být, působilo hodně dětsky, takže jsem byla ráda, když jsem narazila na tyto barevné fleky, které mají znázorňovat ony myšáky. 

Rtěnka Kylie Jenner (Candy K, Koko K)
Tyto barvičky od Kylie jsou jedním velkým hitem a nebudu lhát, že ani mě se některé z odstínů nelíbí. Líbí, a moc! Odstíny Candy K a Koko K jsou přesně ty odstíny, které bych byla schopná nosit v jednom kuse. Jedná se o tělové barvy, kterými snad nejde nic zkazit. 

Černá kabelka
Poslední dobou tahám jednu větší černou tašku bez zipu, do které házím absolutně všechno. Našly byste v ní klíče od bytu, auta, telefon, krém na ruce, balzám na rty, kapesníčky, diář, nějaký nákup (většinou citrony do čaje, musli tyčinku nebo jablíčko ke svačině), peněženku, nabíječku, propisku... No je toho hodně :D Každopádně je to na tašce znát a začíná být unavená víc, než by mi bylo milé. Proto jsem se začala shánět po nějaké nové společnici. Řídím se heslem, kdo je připraven, není překvapen a podle toho sestava moje kabelková sestava nejspíš vypadá :D

NYX lesky/rtěnky
Kromě lesků od Kylie mi padly do oka i barvičky na rty od NYX. Víc než nějaké divoké odstíny se mi ovšem líbí opět zástupci tělových odstínů a to konkrétně z kolekce Lingeria. U nich je mi snad absolutně jedno, který by se mi dostal do rukou, protože absolutně všechny jsou pro mě nositelné a do aktuálního podzimního období se skvěle hodí!

Vitamíny Hairburst
Kdo by nechtěl, aby mu vlasy rostly o něco rychleji? Já tedy ano! Zkušenosti mám už s hodně vitamíny a doplňky stravy, které mají podpořit růst vlasů, ale Hairburst vitamíny pro mě jsou stále velkým lákadlem.

To by bylo vše. Jak jsem psala na začátku, když se ke mě tyto věci nedostanou hned 10. října, svět se rozhodně nezboří :D 

Máte s některými produkty či věcmi zkušenost? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. to je veľmi pekný wishlist..zaujal ma ten stomatologický gél na bielenie, aj rúž Kylie Jenner :) a som zvedavá čo povieš na micelárku Garnier :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Plno pěkných věcí, máme pár stejných co si přejeme :D Snad se ti splní!"
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. tiež si želám lesky od Kylie a vosky od YC ♥Mimlovee

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři