IKOO POCKET Cherry - kartáč na vlasy

úterý, září 06, 2016

Ahoj krásky,
dnes odbočím od kosmetiky, ale ne zas tak moc. Mezi vlasovou péči neodmyslitelně patří i různé hřebeny/kartáče, kterými naši hřívu můžeme rozčesat. Tímto článkem vám chci dát typ na stylové kartáče a zároveň vám ukázat svého nového růžového pomocníka, kterým je tento fešák Ikoo Pocket.


Kartáč se pyšní inovativní strukturou, která se má postarat o efektivní péči o vlasy. Vlasy se s ním mají dát jemně a snadno rozčesat a měly by získat lesk i objem. Kartáče jsou inspirované harmonizační tradiční čínskou medicínou a díky sestavení štětin skvěle masírují vlasovou pokožku. Je určený pro všechny typy vlasů a k dostání je hned v několika barevných variantách. 

Musím říct že designy samotných kartáčů jsou skutečně luxusní! Barevný metalický vzhled vás uchvátí už na první pohled. Co se mi hodně líbí je i to, že kartáče jsou baleny v pevných plechových krabičkách. Vím, že můj dosavadní Tangle Teezer byl balený v krabičce z měkkého plastu, takže Ikoo má v tomto směru rozhodně navrch. 

Krabička je v místě spoje zapečetěná nálepkou s názvem jednotlivého kartáče. Ten můj se jmenuje White Cherry, ale mimo růžové by se mi zamlouval také metalicky tyrkysový White Pacific nebo stříbrný Black Oyster. White nebo Black je označení barvy štětin, jména za označují metalickou barvu kartáče. 


Kartáč je vážně báječný! Vlasy se s ním vážně skvěle češou a o té zmiňované masáži vlasové pokožky ani nemluvím. To člověk pak jen vrní blahem. Upřímně si mě získal víc, než můj TT, který mi slouží už nějaký ten pátek. Vzhledem k tomu, že je kartáč poměrně malý, se parádně hodí do kabelky, kde ho nosím i já.

Pokud se vám kartáč zalíbil a chtěly byste ho mít doma, mrkněte se na web Art Of Beauty, odkud mám kartáč já a kde najdete i ostatní varianty, ať se jedná o barevné provedení nebo samotný typ kartáče.

Co na něj říkáte? Zaujal vás? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři